Dagboek 13 april 2007

Stond ik bij de tram, op weg naar een internetcafe. Zag ik een bord staan: dove restantpartij. Nou had ik net mijn hoofd vol met de partij voor de diertjes, die nu in opspraak is omdat de partijvoorzitter zich heeft laten dopen, en dan heb je belangenverstrengeling of loyaliteitsconflicten ofzo. Hoewel het de diertjes een rotzorg zal zijn of jij gedoopt bent of niet. Dus ik dacht, hebben we nu ook al een partij voor de doven, maar hoezo dan restant?

Ik zag het al, dat bord stond voor een drogist, en die dove dat ging over duv, weet je wel, van die badspullies met aardige reclame met glanzende bolle vrouwen waardoor ik me weer slank voel.
Ik ben een beetje daas. Dat komt van verhuizen. Ik heb een mooie, nieuw opgeleverde woning waar alles in zit. Zeggen ze. Dus dacht ik, dat wordt een kwestie van de stekkertjes er in, en hopla. Mooi niet. Twee knappe koppen hebben er elk een avond op staan te staren, alles geprobeerd, alle handleidingen doorgenomen, maar het ging niet. Geen tv, kan ik mee leven, geen internet, daar kan ik niet mee leven. Gebeld. Nee mijn abonnement bij de provider is in orde, daar kan het niet aan liggen. Naar de woningbouwvereniging gebeld. Nee daar moet een kabeltje voor komen, want inderdaad, ronde plugjes krijg je niet in vierkante stopkontaktjes, en die kabeltjes komen van de firma die al die mooie dingen heeft aangelegd. Hoe lang dat gaat duren? Dat weten ze niet.
En dan is er nog iets met sleutels, want ik heb van die geavanceerde doosjes met een knopje waar een signaaltje uitkomt en daar kan je dan de tussendeur naar de lift mee openmaken en daar heb ik er drie van. Een voor mij, een voor partner, een voor kind, een voor de catsitter en een voor E. die hier schoonmaakt. Dat zijn er vijf. Met dingetje kan ik niet naar de sleutelboer. Bellen dus maar weer. Ja die kunnen wel bij besteld, voor 25 euri per stuk, maar hoe lang dat gaat duren? Dat wisten ze nog niet.
Ik heb het nog maar niet over de vaatwasmachine die piept maar niet wast.
Ik verhuis nog eens, zeg.

Dus reken even niet op mij, waarde weblogbezoekers. Ik heb mijn kop vol met interessante items. Maar die blijven daar nog. Zondag vertrek ik voor een paar dagen naar Straatsburg, omdat ik tijdelijk lid ben van de Raad voor Europa. Daar zit ik in een hotel waar alle kabeltjes en sleutels al in orde zijn. Misschien meld ik me dan weer.
Groetjes.

Eén gedachte over “Dagboek 13 april 2007

  1. Zorg er eerst maar goed voor, dat je volledig verhuisd bent, Anja. Want anders raak je misschien te veel gestresst; dat zie je al aan die duivenrestantpartij. En wat hebben de katten aan een overstresst vrouwmens, als ze zelf ook nog de overgang moeten verwerken? (Krijgen zij trouwens geen sleutels? Een andere oplossing is misschien: een radiografisch te opnenen kattenluik).

    Ik zou al die interessante items maar opslaan in de computer of laptop. Want als je kop (over)vol is geraakt kan je daarmee ook niet meer zo veel, niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *