7 gedachten over “Dagboek 26 december 2007

 1. duurzaam geluk in 2008 !!!!!
  Maare….. af en toe zie ik bijdrages die dan bij de volgende keer verdwenen zijn. Ligt het aan mijn computer of valt /gaat er wel eens wat weg?

 2. Er valt nooit zomaar wat weg, Monique.
  Ik weet niet of je het door hebt, maar als jij een reactie intikt is die alleen maar leesbaar voor jou en voor mij. Je bijdrage blijft in de wachtstand tot ik heb beslist of die er op komt.

  Maar misschien bedoel je gisteren, ik had eerst een ander plaatje bij mijn dagboek hierboven, en dat heb ik vervangen. Bedoelde je dat?

 3. nee, maar ik meen op dinsdag [25 dec] twee stukken gelezen te hebben, nà die voor de jongens, en die staan er nu bij mij niet meer op.
  Ik had ze maar heel vluchtig bekeken en dacht ze gisteren op mijn gemakkie te gaan lezen. Heb ik dat gedroomd? Maar misschien komt het door mijn computer.

 4. Ik weet echt niet waar je het over hebt, Monique. Stukken waarover? Droom ik? Of vergis jij je? Er zit bijvoorbeeld in het verhaal van 25 december een linkje naar een stuk van Gideon Levy, bedoel je dat niet?

 5. nog even: het ligt waarschijnlijk toch bij mijn computer. Er staat bij mij nl. niets meer van 25 dec. Het gaat van 24 dec, naar 26 december, iedere keer als ik je site openmaak. Ik heb dat vorige week ook al gehad, dat er dus een stuk ‘verdwijnt’. hopelijk alleen maar bij mij.

 6. Rare computer Monique. Mijn gehele weblog is namelijk integraal opgeslagen bij de SP, de enigen die nog wat kunnen verwijderen zijn ik of de webmaster.

 7. jazeker, rare computer, want bij mij gaat het nog steeds van 34 naar 25 dec.[ en ook dat foto verslag van je laatste 1e kamer dag is bij mij niet meer te zien] Ik postte alleen maar om te zien of er meer waren die er last van hadden. Ik had ook al bedacht dat het in theorie niet kan,en dacht: ik sluit hem af en de volgende keer is het er weer, maar nee. Maar af en toe gebeuren me rare dingen. Ach, dit is niet meer interessant, over en sluiten maar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *