Paasreces

Ik heb het druk gehad, de afgelopen dagen, met mijn weblog. Te weinig aan andere zaken toegekomen die ik ook wil doen. Ik wil de komende vrije dagen gebruiken voor een paar grotere dingen die al een tijdje verwijtend liggen te wachten. Dus: vandaag verwerk ik nog mogelijke reacties, en daarna gaat dit weblog een paar dagen dicht. En dan ben ik er weer, met nieuwe voorraad.

Iemand bedankte me voor een stuk van alweer een dik jaar geleden, Rotgodjes, over het boek van Guus Kuijer. Ik heb op dit weblog soms zo’n haast en zoveel te volgen en te doen, dat ik mijn eigen stukken vergeet zogauw ze er op staan. Ik las het nog eens over. Al zeg ik het zelf: leuk stuk over een interessant boek. Dus wie het nog niet gelezen had en even niks te doen heeft: hier. Het is wel een mooi stuk voor Pasen.

3 gedachten over “Paasreces

 1. Fijne Ostara, Anja! 😀 En een kriewel voor Josephine, de Diva en voor Kobus, de lieve Lobbes. En Ostara is het paasfeest, zoals de Paganisten het noemen… Het Duitse Ostern en het Engelse Easter is ervan afgeleid.

 2. Dag Anja,

  Je ziet me weinig reageren op je weblog. Ik bezoek ‘m echter regelmatig. Ik heb niet zo gauw woorden klaar. Ik wil je bedanken voor je geweldige inzet, vooral voor de Palestijnen.Je verbondenheid met de activiteiten van Huub Oosterhuis doen mij goed, hoewel ik zelf toch nog wat meer agnost (misschien wel paganist) ben. Je commentaar op dat “rotgodje”vind ik prachtig. Kortom, als ik je side bezoek, voel ik me en ben ik nog eens extra SPer.
  Misschien een beetje vreemd verwoord allemaal, maar je begrijpt me wel.
  Ik wens je van harte goede paasdagen toe en gun jezelf ook bij wijle wat rust.

  Jan Noort

 3. @ Lydial (1):

  I’ve been dreaming of a white Easter… 🙂

  Jawel, een witte Pasen na Witte Donderdag heeft ook wel wat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *