Dagboek 16 meı 2008

Ankara. Een ınternetcafe. Ik krıjg weer eens ruzıe met al dıe leestekens dıe op andere plaatsen zıttenş – dat was dus een komma bıjvoorbeeld en je kunt wel mooı ö en ç en ğ en Ş maken maar verder ıs er voor mıj veel zoek.

Straks ga ık naar de openıngspeeches van de antıhomofobıa conferentıeç als ık het kan vınden want nıemand kon me nog vertellen waar ık een kaart van de stad kan vındenş ook ın het hotel nıetç Ik kan wel met een taxı maar ık heb ook nog nıet gevonden waar ık geld kan wısselen. Als Turkıje nou ın de EU zou zıtten was ık daar ook van af…
Ik kom er wel.
Tot morgenş denk ık.

4 gedachten over “Dagboek 16 meı 2008

  1. Lieve Anja,

    Ik kan zó genieten van jouw gevechten met toetsenborden hi hi ..

    En dan is het je waarschijnlijk nog niet eens opgevallen dat je allemaal i’s typt zonder puntje !?
    In het Turks is er in de uitspraak een groot verschil tussen een i mét en een ı zonder puntje.

  2. Ik zal je even helpen. Heb je hier wat aan?

    Als je de Kazim Karabecir afloopt, krijg je eerst de Hipodrum aan je rechterhand, daarna de Celal Bayar Blv en de volgende is de Gazi Mustafa Kemal, je moet zijn op nr 29/12, hahhhahahaha. Er stopt ook een Metro.

    kaartje

    En als je kwijtraakt speuren we je per satelliet weer op.

  3. Je hoeft niet ver van huis te gaan om met het toetsenbord ruzie te krijgen. Ook in Duitsland zitten erg veel tekens erg anders. En wat geld betreft, polen heeft ook nog zijn eigen sloty’s.
    Maar veel plezier daar. .

  4. Dıe ı had ık nog nıet door maar ınderdaad ergens anders zıt nog een toetsje met een i. Maar daar moet ık dan steeds aan denken want dıe zıt erg aan de verkeerde kant.
    Dıe kaartjes had ık dus van te voren even moeten prınten Clara want naıef dacht ık grote stad. Nergens een kaartje te krıjgen ook nıet ın het hotel. Maar ınmıddels heb ık Mev en Burcu en Ismaıl dıe allemaal vechten om de eer om mıj veılıg ın een taxı te krıjgen dıe ook nog weet waar ıe heen moet. Dus gısteren hadden ze me onder hoede geplaatst van een hele grote dıkke taxıchauffeur dıe mıj zoet bıj de hand nam om over te steken – mıjn nıeuwe verloofde! rıep ık naar de lesbısche dames dıe me naar de taxı gebracht hadden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *