6 gedachten over “Vrolijk Gaza

 1. These Gazan people are enjoying the simple occasion of having a good time !!

  This should make up our minds about the way we’re able to live.

  Think about about it! (and reflect)

  Good work Anja and a safe return!

 2. Ikke? Niet. De riolering komt op de zee uit. En met al je kleren aan de zee in, huuu!
  Dus ik kijk en ga thuis onder de kouwe douche.

 3. Ik weet niet eens of he officieel verboden is, Lydia, maar je doet het gewoon niet, net zo goed als ik op Zandvoort nit in mijn blote kont rond zou gaan lopen. Ik zou me in een bikini daar zelf heel ongemakkelijk voelen, ik heb al genoeg bekijks.

 4. Lieve Anja, Joes en alle andere bekenden,
  Geweldig dat jullie er weer kunnen zijn!
  En wat roepen Anja’s prachtige foto’s “warme” herinneringen op aan 3 zomers geleden, toen ik volledig gekleed te water ging…..Ik wens jullie en alle NCCR medewerkers veel kracht om met elkaar jullie werkzaamheden tegen de verdrukking in vol te houden.
  I hope I’ll be ever able to help you again!
  love, Alexandra.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *