8 gedachten over “George Galloway

  1. Geweldig, deze speech. Ik had hem op youtube al enkele keren bekeken. Werkt als een versterkend drankje. Jammer dat hij geen Nederlander is en in de Tweede Kamer staat te bulderen.

    Net zo prachtig vind ik de lezing van Norman Finkelstein in Alberta, 22 januari 2009. Misschien dat er al naar verwezen wordt hier, maar ik geef de link toch maar:
    http://www.informationclearinghouse.info/article21860.htm

  2. Deze man zegt waar het op staat en zou wereldwijd gesteund moeten worden!Laten de Britten zich eens van hun goede kant tonen en keihard strijden voor een rechtvaardige oplossing!!

  3. Ik heb de lezing van Finkelstein gekeken. Ook daar leer ik weer zoveel van.
    George Galloway heeft een fanclub op facebook.
    En kijk op youtube naar al zijn films en interviews. Hij heeft ook een eigen t.v. programma en ook daar kan je wat van vinden op youtube.

  4. Fantastische speech en beschamend weinig mensen in het lagerhuis. De palestijnen verdienen meer aandacht dan een handje vol mensen in het lagerhuis.

  5. Hanja, het aantal mensen dat in de bankjes zit zegt niet zoveel. In de Tweede en Eerste Kamer zul je ook vaak meemaken dat er maar een paar tientallen mensen in de banken zitten, diegenen die een rol hebben in het lopende debat. Alleen als er hoofdelijk gestemd moet worden is iedereen er. Kamerleden moeten nu eenmaal meer doen dan in de plenaire aanwezig te zijn. Maar mooi toch dat zijn vlammende speech de wereld doorgaat – en eerlijk gezegd denk ik dat Galloway het daar voor deed. Hoe zijn collega’s denken weet hij natuurlijk allang.

  6. Sir Galloway volg ik al jaren, een jaar geleden Ilan Pappé ontmoet en afgesproken dat we ooit met z’n drieën een colaatje gaan drinken , ergens…. 🙂
    Wat heb ik een respect en ontzag voor deze mannen!! MAAR!!! Daar waar zij israel als een legitiem land beschouwen sluit ik mij aan (zelfs met mijn atheistische overtuiging) bij de ECHTE joden, The Neitureih Karta….
    illegaal-israel is godslastering en daarom dus ook op religieus gebied onrechtvaardig.

    http://www.nkusa.org/

    http://www.jewsagainstzionism.com/

    Met vriendelijke groet

    Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *