3 gedachten over “Meer foto’s

  1. http://www.vivapalestina.org/

    Op 14 februari vertrok er een hulp convoy van meer dan 100 auto’s en trucks uit londen. George Galloway, ooit lid van het britse parlement, is een van de initiatiefnemers. het is de bedoeling dat dit konvooi, dat allemaal hulpgoeeren vervoert naar Gaza, over een week of 3 via Rafah de goederen aflevert in Gaza. Op het moment rijden ze door Marokko heen. Maar het gaat niet helemaalm probleemloos. Op de website hierboven kan je hun reis volgen. Groet Trees

  2. Ik zie de verwoesting op de foto’s en kan me toch, met de beste wil van de wereld, niets voorstellen van de gruwelijke werkelijkheid. Objectief gezien lijkt het op de gevolgen van een vreselijke aardbeving, maar we wéten waardoor dít gekomen is. Het is surrealistisch van hieruit, maar de foto’s zeggen me wèl dat ik alleen maar kan mee rouwen om het grote verlies van mede menselijkheid, waardoor dit is gebeurd. Ik wens jullie heel erg veel moed en kracht om toch positief te blijven. Laten we hopen dat de angst aan Israëlische kant zal verdwijnen, waardoor ze daar misschien een meer menslievende kant willen tonen en niet meer (willen) denken aan totale vernietiging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *