42 gedachten over “Susan Boyle

  1. Wat een zangeres! En wat fijn dat talent niet alleen gaat om een mooi smoeltje of lekker kontje. Wat een stem.

  2. Ik ga haar cd kopen, zeker weten, zodra die beschikbaar is!! Geef dat authentieke, echte, pure mens, die het leven doorleefd heeft tot nu toe een contract en laat haar zingen!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Zo zie je maar, dat een stelletje narcistische , gefacelifte juryleden diep door het stof moeten voor deze echte DAME.

  4. GEWELDIG! Kippevel!
    Na tien keer kijken ben ik nog steeds…..WOW
    En ja….sorry….maar juist omdat ze zo underdog is, zo niet passend in plaatjes die gemaakt worden…..was ze een spetterende schoonheid dan was dit geen wereldnieuws….eerlijk is eerlijk….maar WAT GOED dat zij hier gewoon naturel en gewoon is wie ze is de hele wereld ONTROERT!!!

  5. Ongelooflijk mooi en spontaan, ik heb de clip al 6x afgespeeld. Waarom is zij niet eerder ontdekt…..

  6. zie je wel.. het gaat heelemaal niet om of je jong en “mooi” bent.
    Deze Susan straalt persoonlijkheid uit en zij kan geweldig zingen!
    bis! bis!

  7. ik heb een paar dagen niet kunnen kijken op je weblog Anja, maar wat een super aangenaam bezoekje was dit! een enorme verrassing deze link!

  8. hoorde over de radio over haar spreken via een commentaar van eric van thijn (x-factor) die zo lyrisch over haar sprak dat ik meteen thuis ben gaan luisteren.
    volgens mij heb ik haar nu al 20x gehoord en gezien en nog steeds krijg ik kippevel en een brok in de keel.
    vraag me af of er nog meer van dit soort mensen zijn ,iedereen lacht ze uit maar ondertussen stopt de wereld even met draaien .
    in 1 woord GRANDIOOS en krijg elke keer weer de aandrang om nog een keer te luisteren.

  9. ONGELOOFLIJK!!!Niet de mooiste. Maar hoeft dat als je die stem hoort? Hemels. Doet me denken aan Edith Piaf, ook niet de blitse dame, maar ook die presence op het podium. Ook Aznavour heeft die presence op het podium. Er is nog hoop voor deze wereld.
    De verbazing, ontroering én meer nog de verbijstering bij jury en bij publiek liegen er niet om.
    Mijn dagen kunnen niet meer stuk

  10. Ja en wat ik nog vergeten was te zeggen: Wat een fantastische, haast verbijsterende reactie van jury en publiek. Nogmaals
    heerlijk om zoiets te zien en enigszins te kunnen horen (met mijn koptelefoon)

    Jan.N

  11. Wat een heerlijk mens, en een fantastische zangeres. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Elke keer kippevel. Dan is het écht.
    En wat een genoegen dat dat op mijn verjaardag gebeurde!

  12. Mooi Mooi en nog eens Mooi.
    Dit bewijst nog eens muziek daar kijk je niet naar,je luistert net zoals de stem die zie je ook niet. En zij is mooi!

  13. Geweldig, wat kan die vrouw zingen, ik was helemaal overdonderd, zoals iedereen. Zo’n simplistische vrouw, zo puur en ongekunsteld, daar neem ik mijn hoed voor af.
    Die vrouw gaat het maken, net als Potter.

  14. Wat een geweldige stem, deed mij direct herinneren aan Paul Potts
    ook zo’n natuur talent,heb er erg van genoten!

  15. W O WWWWWWW

    Schoonheid zit vanbinnen en ja, muziek is schoonheid.

    De jury had de juiste woorden : “ze werd op voorhand veroordeeld
    door haar ouderdom en uiterlijk maar het was een eer om naar haar te mogen luisteren”.

    Dit was uitzonderlijke klasse.

    Heren platenbonzen, koester deze stem en laat ons in de nabije toekomst genieten van dit talent.

    Susan, go for it!!!

    Reactie door Roger -donderdag 16 april 2009 12.18u

  16. Heerlijk is dit om te zien en horen! En inderdaad mooi om te zien hoe verrast iedereen werd nadat men haar in een ‘hokje’ had geplaatst.

    Ik hoop veel meer van Susan Boyle te horen.

  17. Inderdaad een plezier om naar te kijken, en zien hoe al die bullebakken ineenkrompen toen ze begon te zingen, hartveroverend, hoe meer je dat filmke bekijkt hoe meer behoest nogmaals te kijken, grandioos.

  18. Na de eerste keer gehoord te hebben was het janken: gelukkig eens iemand die echt zichzelf is in alle opzichten. Weg met die vooroordelen! Kom maar op met nog meer moois.

  19. Ik kreeg de link doorgestuurd en was -zoals iedereen- een beetje aan het afwachten…
    TOT ze begon te zingen… Ik kan er nog niet over!
    S C H I T T E R E N D, en wat ik nog knapper vond is dat ze daar stond als gewone vrouw en die juryleden efkes op hun plaats zette, OOK het publiek.
    Heb je die gezichten gezien, zo van: yeah right :-s

    En ze was niet uit op succes: zo gauw ze gezongen had, dankte ze het publiek en ging gewoon van het podium!!!

  20. ik ben een gozer van 54 een van ruwe bolster blanke pit
    maar deze vrouw kreeg mij klein, tranen in de ogen
    GEWELDIG !!!!!!!!!!!!!!

  21. Ze is wel een beetje gek… en ik heb dit lied zo ontzettend vaak geluisterd in de originele versie, en ik heb het gevoel dat ze soms de melodie net niet goed heeft… maar desalniettemin, wat een stem…idd, als ze een cd uitbrengt wil ik die wel kopen.

  22. Zo lekker neerbuigend zoals de “experts” haar aanspraken. Zo lelijk en toch kunnen zingen! On-ge-love-lijk!

    Maar ook wat een verschil met de Nederlandse talents shows zo professioneel als daar de emoties worden losgemaakt.

  23. Ik hoop dat ze van niemand kledingadviezen aanneemt, niet naar een door de organisatie aangeraden kapper gaat, op geld beluste platenbazen bijtijds een ferm knietje geeft, zangpedagogen uitlacht en vooral: dat ze niets aan haar wenkbrauwen en katrienduckschoenen verandert. Want dan is dit sprookje zo uit.

  24. Nou stapte ze stoer het podium op op hoge hakken, Claar, viel me juist op, maar ze liep er wel op alsof ze op laarzen door de tuin baggerde. Maar ik hoop ook erg dat ze de verleiding kan weerstaan om zich te laten pimpen of zo’n total make over ondergaat waardoor ze straks zo’n naar half-product wordt zonder eigen charme, want dit is wel duidelijk: waarom wij collectief voor haar door de knieën gaan is niet alleen haar fantastische stem, want daar heb je dr wel meer van, maar dat bijna onvoorstelbare contrast dat ze zo’n toonbeeld is van gewoon en daarmee de opgefokte jong-is-mooi-glamourwereld binnenstapt en zich niet excuseert ook nog. Diep bevredigend dat die glamourwereld nu aan háár voeten ligt.

  25. Ik zou het willen omdraaien: ze is juist niet gewoon. Al die gephotosjopte modellen die ons dagelijks op glanzend papier toeroepen dat we onszelf best eens wat meer mogen verwennen, die vind ik er allemaal hetzelfde uitzien. Ik kan hun gezichten met geen mogelijkheid onthouden, ze raken me niet. Die modellen voldoen allemaal aan dezelfde norm van wat mooi is en zijn dus allemaal inwisselbaar.
    Maar die norm is bedacht door mensen die er geld mee willen verdienen.

    Als je van deze mevrouw ook zo’n supergoed verkoopbaar product maakt, dan wordt ze dus gewoon.

  26. Dat is natuurlijk onzin, dat ze de vrouwelijke John Denver zou zijn. Ze is gewoon een mevrouw met een mooie stem, maar ik heb niet gehoord dat ze ook songwriter is.

    Waar ik wel om moet lachen steeds, is dat ze in alle kranten ‘kerkwerkster’ wordt genoemd. In het Engels: church worker. Vrijwilliger, dus. In haar kerk.

  27. als je goed naar het begin van het prachtige filmpje hebt gekeken.zag je in het publiek al die afkeurende blikken maar daarna konden ze niet anders dan een staande ovatie geven.de meesten van daag de dag worden electronisch bij gewerkt anders klinkt het voor geen meter.ik koop al jaren geen cd meer om dat het niks meer is.maar van deze vrouw met die prachtige stem ja daar heb ik wel 50 of meer euro’s voor over.eindelijk na zoveel jaren iemand die echt kan zingen.nou maar hopen dat ze de kans krijgt om echt door te breken,hopelijk krijgt ze gauw een goed contract.

  28. In een woord geweldig, ik word nog steeds blij en stil als ik naar haar luister, een pure vrouw die veel warmte uitstraalt.

  29. Geen woorden voor, wat een talent, gelukkig dat er nog zulke pareltjes bestaan!Hoop dat ze blijft zoals ze is, puur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *