De hort op

aaa-poes-1-of-1.jpg

Die ene dappere poes, Josephine, die zo haar eigen jihad heeft, die durfde wel. De angsthaaspoes Kobus bleef liever bij de drempel van het balkon zitten kijken naar dat spul en die maakte zijn pootjes niet nat, daar begint ie niet aan.

Ik ben een paar dagen de hort op, wederom naar de gay movement in Israël met Jan. Zie hier.

Of jullie wat van me horen zullen we nog zien. Ik heb mijn hele kantoor weer ingepakt, camera, laptop, i-phone en mobiel, en alle snoertjes en opladers. Bij elke grens mag ik de zak tevoorschijn halen waar ik de ‘kabelspagetti’ in heb opgeborgen, en dan mag ik even uitleggen: ik ben een moderne vrouw, meneer. Dit is wat moderne vrouwen bij zich hebben behalve hun mascara.

aaa-poes-2-of-1.jpg

aaa-poes-3-of-1.jpg

Eén gedachte over “De hort op

  1. Anja. Met belangstelling het bovenstaande gelezen. Dat je dat alles mee moet maken dat ,uit en in pakken,maar nu zullen ze wat,vrienderlijker zijn volgen: Kerkleiders Israel roepen op tot
    meer pelgrima. Zelfs de Christenen uit Gaza mogen naar Bethehem
    en weer terug en waarom al die ‘vriendelijkheid? Anja ik wens je
    een goede reis en ’n Zalig Kerstfeest toe. J.F.
    http://www.refdag.nl/artikel/1452115/Kerkleiders+Israel+roepen+op+tot+meer+pelgrimage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *