8 gedachten over “Voor Helma

 1. Slechts een technisch detail, ik weet het; maar deze poes lijkt geagiteerd als je het mij vraagt. Of is het normaal voor een poes om zo met haar staart omhoog te lopen?

 2. Wat zou jij met je staart doen wanneer ik jou net had gevraagd of je een Palestijn of een jood bent? Het hele land daar is permanent in een staat van agitatie, iedereen loopt met zo’n – al of niet zichtbare – staart omhoog.

 3. Wooooeeeeh Rob, wat hier nu op te antwoorden????

  Fijne tijd Anja, Pas goed op jezelf en kom gezond weer terug!

  Groet,
  Gerrie

 4. H’m,

  Mij lijkt het gewoon een poes in een prima humeur. Als zo’n goedgemutste poes op je afloopt steekt ie bijna altijd z’n staart als een soort van wandelstok omhoog. Let er maar eens op.

  Mazzel & broge, Evert

 5. Qua staart heb ik twee heel verschillende poezen. Kneus Kobus, die met de hersenbeschadiging, heeft een staart met maar twee standjes, uitroepteken, vraagteken. Maar dan diva Josephine, die zwiept een hele aria van Callas met haar staart, maar dan met het geluid uit. Ze kan me ook aanstaren, bewegingsloos en alleen het puntje van haar staart beweegt driftig. Dan is ze boos, zeg.

 6. Misschien is het wel een LBGT-kater, en toont hij dat het muisje (Anja’s vraag) nog wel een staartje behoort te krijgen…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *