Hasbara (3)

071110volterra-069.jpg
(Ali Abunimah)

Ali Abunimah is een Palestijnse Amerikaan, voorstander van de BDS acties (boycott, divest and sanction), oprichter van Electronic Intifada, en voorstander van één democratische staat voor Israëli’s en Palestijnen. En dus gevaarlijk vindt Israël. En dus doet de Israël-lobby erg zijn best om ervoor te zorgen dat hij in het land waar hij staatsburger is niet mag spreken aan universiteiten. Lees hoe ze dat doen, hier.

2 gedachten over “Hasbara (3)

  1. En? Ze wijzen erop dat deze persoon haat zaait. Dit doen ze middels een gewone brief (in mijn optiek een geaccepteerde vorm van communiceren). Er wordt blijkbaar voorbijgegaan aan het feit dat pro-Israelische sprekers op Amerikaanse universiteiten fysiek belaagd worden, teneinde hen het zwijgen op te leggen. De D van dubbele standaard is hier zeker van op toepassing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *