Kifaia-ploeg terug uit Gaza

Gisteravond opgehaald op Schiphol, Joes, Joep en Marijke. Drie artsen. Ze hebben hard gewerkt en het fantastisch gehad in Gaza. En werden als criminelen behandeld op vliegveld Ben Goerion, dat moet je er wel voor over hebben. Ik heb al veel verhalen gehoord, binnenkort ga ik ze interviewen. Even met een borrel erbij bijgepraat, en dan weer afscheid – als je een week lang zo intensief met elkaar opgetrokken bent en zoveel hebt meegemaakt is dat wat.

3 gedachten over “Kifaia-ploeg terug uit Gaza

  1. hi anja , we have missed you people , i really appreciated your coming to gaza with joes ,, and am highly impressed with your efforts toward serving humanitarian matters around the world and i wish to have you back here in gaza in the nearest future , anja we hope see you very soon in gaza we miss you already

  2. I missed you too, Fatma, but you know it is not in my hands – I was ready to go. I hope I will find a way to be back.
    All my best to you and your children and everybody.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *