Toets 3 voor moord en sluit af met een hekje

Ook wel eens woest gefrustreerd geraakt als je probeerde een organisatie of bedrijf te bereiken en eindeloos moest proberen om een echt mens aan de lijn te krijgen? De laatste keer dat ik dat probeerde was mijn gehele elektriciteit uitgevallen, wat was het advies toen ik zat te wachten op een mens? Probeer het probleem op te lossen met een bezoek aan onze website.

En ik schreeuwen, achterlijke droplul, ik kan niet op jullie website zonder elektriciteit, dat is nou juist het probleem stelletje randdebielen, wat zeg ik nou!!!! – maar schreeuwen tegen een machine die ook nog zoet Eine kleine Nachtmusik speelt (of Für Elise, dat speciaal gecomponeerd is met het oog op de behoeften van de helpdesk aan een pacificerend deuntje) lucht niet echt op, kan ik wel zeggen.
Wat te doen? Wraak!
(Met dank aan Kind)

3 gedachten over “Toets 3 voor moord en sluit af met een hekje

  1. Ha ha ha! Ik zit net zelf in zo’n Kafka-achtige situatie met een verzekeringsmaatschappij. Dit doet me goed!

  2. Kind verzamelt Kafka. Hij trekt het aan als een kaarsvlam motten aantrekt. Je zou haast denken dat het iets is met karma. Kafka-karma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *