Buikdansen bij Pauw en Witteman

Ik kijk nooit naar P & W, tenzij het echt moet, want ik slaap dan al. Maar nu zeiden wel drie vriendinnen dat ik moest kijken bij uitzending gemist. Terecht. Monique Samuel, politicologe van Egyptische afkomst, had beloofd dat ze zou buikdansen als Mubarak zou vallen. En deed het. Op de tafel. Zo aanstekelijk!

Ik heb nog niet door hoe ik dat venstertje direct op mijn weblog kan krijgen, zoals ik dat al wel kan met You Tube, maar hier is de link. Kun je vriendin Petra Stienen ook even horen. Die buikdanst niet maar zegt zinnige dingen.

Hier is Monique’s eigen blog.

2 gedachten over “Buikdansen bij Pauw en Witteman

  1. Leuk stukje! Schat, als de bezetting van de Palestijnse gebieden voorbij is, doe jij dan een dabka dansje bij P&W? Gaan we eerst op les bij Olijfbomenkristel 🙂

  2. Als het filmpje helemaal af is gelopen krijg je een ‘share’ teken. Kopieer dan de ‘embed’code en plak’m op dezelfde manier in je onderwaterscherm als een joetjoepje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *