2 gedachten over “Thuis!

  1. Welkom terug. Ik moet het doen met de tv, maar gisteren zag ik toch een documentaire van Ross Kemp die erg dicht bij de dagelijkse werkelijkheid moet komen. Hij dook zelf de tunnels in en sprak met een jong meisje in een psychiatrisch opvanghuis dat haar ouders voor haar ogen had zien vermoorden. Tevens sprak hij met John Ging, die zijn uiterste best deed zijn afschuw over de gevolgen van de onderdrukking diplomatisch onder woorden te brengen.
    Hij merkte ook op dat er nergens graffiti van voetballers te zien zijn, alleen van martelaren. En de kinderen spelen vooral oorlogsspelletjes in plaats van sport. Weer een verloren generatie.
    Moge de wind of change die door de Arabische landen lijkt te waaien ook enige weerslag vinden in Gaza.
    http://www.thejc.com/news/uk-news/25853/eastenders-ross-kemps-guide-middle-east

  2. En een uur later bij De Nieuwe Liefde! Sommige van de andere aanwezigen, onder wie ikzelf, moesten even in onze ogen wrijven :-). Maar het hart gaat zonder twijfel waar het niet gaan kan en vandaag bracht het zonder twijfel een aantal geinspireerde harten bij elkaar. Wat ik echter vergat te zeggen: “welkom thuis!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *