Protest van de PS (Partij der Staartigen) tegen actie Wilders

Josephine, voorzitter van de PS, de Partij der Staartigen, tekent fel protest aan tegen de wijze waarop de heer Wilders misbruik heeft gemaakt van haar mededier, door zich in het kader van de verkiezingen volgende week te laten fotograferen met een kat in de armen in een opvangcentrum in Enschede.

Wilders geeft zich uit voor een ‘gevoelig kattenmens’, maar uit de lichaamstaal van de poes die hij zonder haar toestemming te vragen vastklemt – kennelijk spreekt de heer Wilders geen Kats – is volstrekt duidelijk dat die er niet van gediend is om in een verkiezingsstunt te fungeren voor de partij die wel beestenpolitie in wil zetten, maar niets doet aan de martelingen van viervoeters in de bioindustrie. Het naamloos gebleven slachtoffer (ook dat nog) zei later tegen de verslaggever: “hij kneep en hij rook niet lekker”.


(Voorzitter Josephine van de Partij der Staartigen)

Ook zijn actie om na afloop van het bezoek nog een paar minuten een Rottweiler uit te laten is slecht gevallen bij de PS. “Ook al zijn de Rottweilers niet van onze partij, het kan niet zo zijn dat je een hond uitlaat in een paar minuten, en wat de heer Wilders daarbij zei: ‘Pissen, kreng, ik heb niet de hele dag’, is beestonterend.” Aldus voorzitter Josephine.

Al in 2005 protesteerde de PS tegen Wilders (hier) , maar moest wegens een paar jaar nadenken over de te volgen strategie en een schisma in de partij met secretaris Kobus (door de voorzitter een “geitenharensok op vier poten” en ook wel “lamme tochtstrip” genoemd) het af laten weten. Maar de laatste actie van de heer Wilders heeft het politieke vuur in de PS weer doen ontvlammen, en Josephine en Kobus hebben het bijgelegd. Kobus is zijn depressie te boven en heeft zijn studie ‘hoe word ik een badmatje’ afgebroken om de partij opnieuw te dienen.


(Secretaris Kobus tijdens zijn studie)

Josephine overweegt nu de vertegenwoordigers in de Eerste Kamer der Staarten Generaal Meulenbelt en Koffeman van de zusterpartijen van de PS een stevige motie in te laten dienen. De Partij der Staartigen verwacht daarbij op de Publieke Tribune aanwezig te zijn, bussen om de leden aan te voeren worden gecharterd, en acties op de Dam worden voorbereid. Ook is contact gelegd met poes Larry van Downing Street 10, die de kwestie via zijn mens op zal nemen in de EU.


(Europarlementariër Larry)

Bron: Tubantia Hier

4 gedachten over “Protest van de PS (Partij der Staartigen) tegen actie Wilders

 1. Majoor der Mechelse herders (B.D) Sascha wil ook graag lid worden van de PS. De majoor heeft zich in het verleden regelmatig bezig gehouden met orde bewaking en kan zich misschien hier nuttig maken bij de acties op de dam? Overigens zal de majoor zal haar uiterste best doen om de voorzitter en secretaris niet achterna te hollen. Verder vraagt de majoor zich af of de voorzitter wel haar taken naar behoren kan invullen gezien het -toch wat- narcistische karakter van voorzitter Josephine….

 2. (Pssst, Majoor Sascha, u heeft wel gelijk maar laat ik dat niet te hardop zeggen want mevrouw de voorzitter heeft een kort lontje. Pas vergeleek ze me nog met die truienman, hoe heet hij, Spekman, Spekman, ik ben toch geen varken! Ook is het een openbaar geheim dat voorzitter Josephine elke toelating van honden tot de SP traineert, tenzij ze kleiner zijn dan zij. Kunt u zich voorstellen welke decadente gefacelifte PC Hoofstraat mormels en geperverteerde Fortuyn hondjes er dan nog door de ballotage komen? Kobus, secretaris PS)

 3. (In opdracht van PoesKees het volgende:)

  Er is helemaal niets mis met politici die zich laten fotograferen met poezen. Dat valt alleen maar toe te juichen. Er is wel iets grondig mis met poezen die zich onnadenkend laten fotograferen met politici. De foto van de poes met de heer Wilders is daarvan het schrijnende bewijs. Zo’n beest krijgt er door zo’n onbezonnen actie alleen nog een trauma bij.

  Ik, PoesKees, heb om herhaling van dergelijke misstanden te voorkomen het initiatief genomen tot de oprichting van de VVPD, de Vereniging Voor Propaganda Dieren. Doel van de vereniging: het opzetten van een database met dieren die bereid zijn het imago van een politicus of andere hoge piet iets dierlijks te geven. De Vereniging zal daarvoor binnenkort trainingen opzetten. Alleen door de VVPD gecertificeerde dieren, die de taal van politici verstaan, zich onpartijdig weten te gedragen en bewezen hebben om te kunnen gaan met narcisme, egoïsme, machtswellust, balonnen en de aanwezigheid van bodybuilders kunnen toetreden als lid. Ook dienen ze er qua dier appetijtelijk uit te zien. Een halfzwart masker of anderszins vreemd uiterlijk zullen niet worden getolereerd. Ook het je schaamteloos liggend op de rug laten kieken is uit den boze.

  Allochtone dieren zijn van deelname uitgesloten teneinde problemen met belangrijke cliënten als Geert Wilders te vermijden. Asieldieren zijn eveneens van deelname uitgesloten, gelukszoekers kan de VVPD niet gebruiken. Ook dieren die eerder al om partijpolitieke redenen in het nieuws zijn geweest, zoals Larry, de hondjes Kenneth en Carla van Pim Fortuijn of de kat van Aad Kosto zijn van deelname uitgesloten. Inschrijving staat open voor alle dieren met een vacht, zowel huisdieren als klapvee.

  Inschrijfkosten bedragen 1500 euro, vooraf contant te voldoen aan PoesKees. Dit is inclusief cursuskosten en certificaat. Dieren met het VVPD-certificaat zijn gemachtigd zich zelfstandig te verhuren, conform de richtprijzen van de VVPD. Een vast percentage per betaalde opdracht dient afgedragen te worden aan PoesKees.

  De VVPD verklaart nadrukkelijk geen banden te hebben met SP, PS, PvdD, de dierenbescherming, de branchevereniging van dierenwinkels of andere dierenwelzijnsorganisaties.

 4. Hallo die PoesKees,
  Nou, ik merk wel dat jij nog steeds goed in je vel zit!!
  Jammer dat ik me als SP kater niet bij je aan mag sluiten.
  In deze tijd van bezuinigingen scheelt dat weer 15 Euro’s, da’s dan weer mooi meegenomen natuurlijk vooral ook omdat dat ten goede kan komen van onze gehandicapte medelanders die door Den Haag te grazen genomen gaan worden.
  Hou de boel scherp in de gaten hoor!!!

  Kopje van Ollebol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *