Vreemdeling in Nederland


(Eduard Nazarsky)

Wederom een middag in De Nieuwe Liefde over het huidige vreemdelingenbeleid in Nederland, aanstaande zondag, 22 mei. Te gast zijn Eduard Nazarski, directeur Amnesty Nederland, Han Entzinger, hoogleraar integratie- en migratiestudies en Hans Spekman, PvdA Tweede Kamerlid. Geeske Hovingh, cultureel antropoloog en medewerker van De Nieuwe Liefde leidt het debat.

Toegang is gratis. Aanmelden svp via geeske.hovingh@denieuweliefde.com
Adres: De Nieuwe Liefde, Da Costakade 102, Amsterdam
Tijd: 14.00

Ik was al eerder bij zo’n middag en kan die van harte aanbevelen. Het is voor alle belangstellenden niet alleen goed om de sprekers te horen, het is ook een gelegenheid om kennis te maken met vele anderen die zich zorgen maken over het vreemdelingenbeleid in een steeds killer en onmenselijker politiek klimaat. Mensen ook die op allerlei niveaus hun handen uit steken om ‘illegaal’ gemaakte mensen op te vangen, op te komen voor mensen die onterecht dreigen uitgezet te worden, en actie te voeren. Dus kom.

Meer info hier.

6 gedachten over “Vreemdeling in Nederland

  1. Ja dat was ik al van plan. Mijn specialiteit is toch niet-geposeerde portretten, heel naturel, mensen op hun echtst. Maar het licht daar is naatje.

  2. ik vind het eerlijk gezegd geen slechte foto van Nazarski hoor, maar dat komt misschien omdat ik hem sinds kort wat beter ken en zeer gecharmeerd ben van zijn bevlogenheid.
    Morgen zullen we hem horen!

  3. Precies, Geeske. Zijn bevlogenheid. Die laat zo’n kop oplichten, en dat vind ik altijd zo mooi als ik fotografeer, dat ik die vlam, dat licht die er in iemand zit mee op de foto krijg, omdat ik altijd fotografeer als ze in gesprek zijn, als ze zich echt laten zien en vergeten dat er een camera bij is. Het fantastische ervan is dat iemand dan altijd mooi is. Dan ben ik technisch gezien helemaal niet zo goed als de persoon die de foto hierboven heeft gemaakt, en toch denk ik dat ik vaker iemand er ‘warm’ op krijg.
    Maar zal je zien, dit gezegd zijnde bak ik er vanmiddag vast niks van met Nazarski.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *