Lekkere stapel nieuw boek

Lekker, stapel nieuw boek. Net binnen. Wie al had besteld krijgt het spoedig.

Waar gaat Het Jawoord over?

„Wie had gedacht dat iemand nog eens de brutaliteit zou hebben om mij ten huwelijk te vragen? En wie had gedacht dat ik ja zou zeggen? Het verhaal van een grote liefde tussen een Nederlandse vrouw en een Palestijnse man. En over liefdesverdriet, toen de relatie na twaalf jaar op de klippen liep. „Gaza bracht ons bij elkaar, Gaza deed ons de das om.”

Hoe kom je eraan?

Niet via bol.com. Dit boek is niet uitgekomen bij een gewone uitgeverij, maar bij een ‘printing on demand’ uitgeverij: Boekscout.

1. Het heeft een ISBN nummer, dus je kunt het gewoon bij een boekhandel bestellen. Vertel erbij: Anja Meulenbelt, Het Jawoord. Boekscout.

2. Je kunt het direct bestellen bij www.boekscout.nl, kijk bij webwinkel, onder biografie.

3. Je kunt het bestellen bij mij. Dan maak je 20.00 euro over op rekening 676530710 tnv A H Meulenbelt, Amsterdam. (Dat is dus inclusief verzendkosten) En je vergeet niet je postadres er bij te zetten! In principe krijg je het boek binnen twee werkdagen, tenzij ik net in het buitenland zit, dan duurt het even.

Wat ik het liefste heb? Dat je bij mij bestelt. Dan verdien ik er net een klein beetje extra aan.

Bestellen bij een boekhandel heeft het voordeel dat ze er dan misschien meer bestellen. En als het in de winkel ligt komt iemand anders misschien weer op het idee. Want met zo’n printing on demand uitgeverij komt het er nogal op aan dat mensen weten dat het boek bestaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *