Winkel is even dicht…

Ik ben me aan het opmaken voor een maand (of zo) werken aan mijn boek (over feminisme) en dat kan alleen als ik weblog en feestboek op non-actief zet.

Dat stel ik nu al een paar dagen uit – het kost me altijd erge moeite om in het kluizenaarsbestaan te duiken dat nodig is voor werk met lange adem en de concentratie die daar bij hoort. Net zo moeilijk om het is om aan het eind weer uit dat kluizenaarsschap tevoorschijn te komen, trouwens. Er ligt nog van alles waar ik nog niet aan toe gekomen ben, artikelen over Palestina/Israël waar het de laatste tijd niet van is gekomen, ik ben halverwege blijven steken in mijn ‘ouder worden voor beginners’ serie omdat ik toen over mijn oortjes verdween in de voedselrevolutie. Daar heb ik ook nog het een en ander over te melden, zo lees ik nu van Campbell The China Study – over dierlijk eiwit en kanker, jawel. Ik zal dat zeker met jullie delen, maar nu nog even niet. Ik was ook nog niet klaar met mijn verslag over de postkolonialisme conferentie. Ik had nog wat willen doen met de artikelen over feminisme van Simone van Saarloos en Asha ten Broeke – ach en er is nog zoveel meer. Maar eerst mijn boek nu, dat naar schatting halverwege is. Ik doe iedereen de hartelijke groeten, heb een goede zomer, en we spreken elkaar weer!