De Eerste Kamer fractie

Gisteren was de hele dag gewijd aan de evaluatie van een jaar werken in de Eerste Kamer. Wat ging er goed, wat kon er beter, wat zijn onze plannen voor de toekomst?

fractie bijeen in Zuidhorn

We kwamen bij elkaar in de tuin van Tineke, in Zuidhorn. Ik had een reis vol oponthoud. Een tram. Een bus die te laat kwam. Trein gemist. Volgende trein naar Amersfoort. Ongeluk, trein reed niet door. De trein van Amersfoort naar Deventer. Van Deventer naar Zwolle. Van Zwolle de trein naar Groningen, en daar kwam Koos, het vriendje van Tineke me ophalen met de auto. Het gaf me wat meer respect voor Tineke die elke dinsdag de reis uit het noorden naar Den Haag moet maken.

Helaas was onze maat Ronald er niet die met acute netelroos en veel jeuk te bed lag.
Zo verschillend als we zijn kwa sekse, leeftijd, achtergrond, werk- en partijervaring en nog meer van van alles, we zijn een goede, hechte ploeg geworden met plezier in de klus.
Dus we gaan er weer vrolijk tegenaan over een paar weken

Eén gedachte over “De Eerste Kamer fractie

  1. Gezien jullie vorige periode in de Eerste Kamer -die ik van een afstandje heb gevolgd- heb ik er dit jaar opnieuw het volste vertrouwen in dat jullie ook komend jaar de ‘missie’ met verve zullen volvoeren…!!
    Goed werk mensen; ga zo door…!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *