Tomaat!

Het Tomaat Festival. Vooral een feest van mensen kijken.

Twee meisjes

Ronald en ik waren trots op het boek dat gepresenteerd werd, Socialisme, What’s Left. Tiny Kox interviewde ons, daarna zaten we nog een uurtje te signeren. Ronald verkoopt boeken als een volleerde standwerker. Als we in de Eerste Kamer nog eens genoeg van hem hebben wacht hem een mooie tweede carriére. Eerste foto is van Herman. Tweede foto maakte Marga. Derde weet ik niet meer. De rest maakte ik.

Boekpresentatie 1

Boekpresentatie 2

Boeken verkopen

Ronald z’n verkering, Preeti.

Preeti

En mensen, veel mensen.

Tomaat 04

Tomaat 05

De hele familie Maat is Vol.

Tomaat 06

Tomaat 07

Tomaat 08

Tomaat 09

Tomaat 10

Tomaat 11

Tomaat 16

Tomaat 18

Kwam mijn kind nog tegen, die net jarig was geweest. Kind krijg ik nooit op de foto zonder dat hij bekken trekt. Probeer ik het om de hoek, onder mijn elleboog door. Trekt hij nog een bek. Blijft mijn leukste kind hoor, ook al heb ik er maar eentje.

Kind trekt bek

5 gedachten over “Tomaat!

  1. Erg leuke foto’s! Volgens mij is het digitale fototoestel zonder twijfel een van de mooiste uitvindingen van de laatste tien jaar. 😉

  2. ik zie deze wereld, waar ik sinds kort weet van heb, en hoop dat ik die ook eens betreden kan, want het is belangrijk dat de mensen vechten voor de goede zaak en het ondertussen goed met elkaar hebben. Ik kom eraan.
    Kus, meisje van 16

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *