Dutje

De kattenliefhebbers zijn de laatste tijd erg tekort gekomen. Ook de PS, de Partij der Staartigen laat niets meer van zich horen. Die hebben reces of winterslaap tot de verkiezingen. Hierbij een kleine inzending van Helma, als compensatie.

dutje

4 gedachten over “Dutje

  1. Oh, hier word ik toch ook weer helemaal blij van…!
    Ik hoop nog vaak van de PS: partij der staartigen te horen (prr en zo) 🙂

  2. Wat een leuke momentopname uit het leven van dit katje. Heeft ze net de film bekeken van “La Grande Bouffe” van Ferreri?

  3. Ik heb in 2004 mijn sup-personen onderzocht. Ik had er velen. Excuus Truus(ach wat geeft het dat ene sigaretje), Dikke Deur ( bla bla bla wat ben ik belangrijk), Pleaser( natuurlijk doe ik dat wel even voor je), Kind zonder hoofd(als ik me maar wegcijfer wordt mamam niet boos), Truus de Mier( druk druk druk). Ze waren onderdeel van mijn Ego en gingen hun eigen weg. Helaas allemaal een andere kant op dan mijn Ziel. Nu heb ik ze ontmoet en ik heb ze lief. We gaan nu samen op weg en dat voelt goed.
    Ik wens iedereen de weg van zijn Ziel.

    Fijne dagen Anja en een gelukkig en gezond 2005

  4. Hoi Anja
    Wat een scheetje. Ik ben moe dus ik ga slapen, punt. Heerlijk. Hoe anders is het leven van de mens.
    Ik heb in 2004 mijn sup-personen onderzocht. Ik had er velen. Excuus Truus(ach wat geeft het dat ene sigaretje), Dikke Deur ( bla bla bla wat ben ik belangrijk), Pleaser( natuurlijk doe ik dat wel even voor je), Kind zonder hoofd(als ik me maar wegcijfer wordt mama niet boos), Truus de Mier( druk druk druk). Ze waren onderdeel van mijn Ego en gingen hun eigen weg. Helaas allemaal een andere kant op dan mijn Ziel. Nu heb ik ze ontmoet en ik heb ze lief. We gaan nu samen op weg en dat voelt goed.
    Ik wens iedereen de weg van zijn Ziel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *