4 gedachten over “Screen schoon houden

  1. Hi hi, ik had de link als startpagina ingesteld voor de internetbrowser op mijn werk. Mijn lieve (voor de insiders: die lange) collega hem voor het eerst zag was zijn reactie:
    “Oh, zit er ook geluid bij. .. bah, wat vies”.
    Duidelijk geen kattenliefhebber !

    Wat een snoes! Leuk, heerlijk!
    (ik laat hem als opstartpagina staan!)

  2. Mijn screensaver is nu een hele leuke zwart/witte kat die over een randje kijkt. Zo’n mooi beestje! Maar jouw likkende kitten brengt herinneringen aan mijn eigen vier kattenkinders terug. Hij is echt enig. Gefeliciteerd, ik vind ‘m uniek! En ja, ik ben een kattenliefhebster. Vandaar mijn reactie.

  3. Ik liet het geheel nog even aan Poeskees zien, vertelde haar dat deze collegapoes over de hele wereld kattenliefhebbers in grote staat van verrukking brengt en vroeg: “Nou? Waar blijf je nou?”

    “Je bent niet goed snik,” sprak ze, “die pc brengt òns maar een hoop kattenleed. Dat ik met je mee moet roken, alla. Dat is gewoon een kwestie van op tijd naar buiten en soms vind ik het zelfs best gezellig, die geur. Maar als je denkt dat ik hier de nicotine van je monitor ga lopen likken, dan forget it. Ik heb jou wel door, mens: dalijk mag ik je ramen ook nog lappen. Lik zelf je asbakken leeg, vieze muts.”

    Waarna ze met opgeheven staart vertrok. Ik heb haar al uren niet meer gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *