Sociale werkplaats

Bij helma

Heerlijk, een zondagmiddag werken met de handen. 1200 folders vouwen, met brief in enveloppen schuiven, etiketje, postzegel. Om geld te werven voor de gehandicapten in Gaza. Lekker nuttig werk, Helma heeft de leiding en heeft alles zorgvuldig voorbereid en op stapels gelegd, alles was al geprint, ik hoef niet na te denken en alleen maar te doen wat me wordt opgedragen. En ondertussen dropjes eten, roddelen, de laatste zaken bespreken. Ik heb zo vaak de leiding, ik ben erg graag een middagje mak schaap. En dan de voldoening als alle dozen de auto ingaan, op weg naar het postkantoor. En dan wachten tot de giroafschiften binnenkomen en we kunnen zien of het de moeite was, al dat gefröbel, en we weer een fiks bedrag over kunnen maken naar Gaza.

bij Helma

bij Helma

Eén gedachte over “Sociale werkplaats

  1. Lieve Anja,

    Vanmiddag, zondagmiddag, was je al weer hier!
    We hebben met acht lieve hands-on-vrijwilligers voor Stichting Kifaia een enórme mailing ’samengesteld’ aan de Beweging voor Barmhartigheid.
    Na slechts een korte ‘break’ van een paar dagen -maar je zó gegund- in Bergen/Noord-Holland, waar je je vrijdag nog hebt laten trainen in ‘Spiral Dynamics’ .. over de verschillen in tijdsgeest binnen culturen en generaties ..

    Vanmiddag was je al weer present én actief om een inspirerende bijdrage te leveren in deze puur-productieve middag van mensen betrokken bij Stichting Kifaia, om fondsen te werven voor de gehandipcate kinderen en jongeren in de Gazastrook.
    Dankjewel voor jou !

    En voor Leo, Joke, Emmy, Henny, Dico en Arjen, die vanmiddag ook allemaal een enorme bijdrage geleverd hebben !
    Voor meer informatie over Stichting Kifaia en het werk in de Gazastrook, zie ook http://www.kifaia.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *