Londen

Even een paar daagjes Londen. Kwam ik vroeger vaak. In het vliegtuig Times Magazine gelezen. Job Cohen is opgvoerd als een van de Europese helden. Ik doe niet zo aan helden, maar ik ben er innig tevreden over dat hij waardering krijgt voor de manier waarop hij in een vreselijk moeilijk jaar in Amsterdam ‘de boel bij elkaar’ gehouden heeft en verdere polarisering heeft weten te voorkomen. Ik ga de mooie boekhandel Al Saqi opzoeken. Londen is al langer multicultureel, en dat is te merken. Ik hoop dat er vandaag internet aangesloten wordt op mijn kamer, dan check ik de ingekomen mail vanavond nog eens.

2 gedachten over “Londen

  1. Ik heb ook grote waardering voor Job Cohen. Hem zie ik als premier zitten, hoewel ik heb begrepen dat hij er zelf niet op zit te wachten.

  2. Ik vondt het ook mooij dat Time Magazine Job Cohen had uitgekozen. Als europeaan, maar toch allochtoon, gevestigd in de NLtaalig delta, ik vindt dat de sfeer hier is hard achteruitgegaan de laatste jaren. Maar ik zou toch heel graag in zijn stad wonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *