Een alledaags verhaal

Ogestuurd door het NCCR in Gaza, de organisatie voor gehandicapten waar Stichting Kifaia mee samenwerkt.

Een alledaags verhaal

Het gebeurde in een erg arm dorp in Gaza waar een gezin bij elkaar zat in hun huisje. De Hajaj familie werd geraakt door een Israelische raket, die gemaakt was door Amerikaanse handen. Zulke bloedstollende beelden maken ons bang, en we voelen medelijden.

Frid Hajaj’s vrouw, die 42 jaar is, was net bezig om het middagmaal te maken voor haar kinderen, waaronder een baby. Veel hadden ze niet, een beetje brood. Veel kinderen hier hebben bloedarmoede omdat er niet voldoende te eten is.

De raket die plotseling hun huis raakte doodde twee van de kinderen, Mohammed en Rawan. De moeder probeerde te redden wat ze kon, maar de arrogantie van de bezetter was sterker, en het arme gezin werd getroffen door een ramp.

Dit is niet zomaar een dramatisch verhaal dat je kunt zien op de tv of in een film. Het is niet het verhaal van alleen maar dit gezin. He is een dagelijks verhaal, het kan elk uur gebeuren, elke minuut.

Deze rampen zijn het gevolg van de nieuwe wereldorde. Het is de staat Israel die de wetten van de wereld met de voeten treedt en niet luister tnaar de veiligheidsraad. Israel gebruikt de meest geavanceerde technieken om mensen en land te vernietigen. Dta is irrationeel, en het is de Veiligheidsraad die maatregelen moet nemen om deze voortgezette arrogante overheering te stoppen.

Het is tijd voor de Europese burgers om uit zijn zomerslaap te komen die veroorzaakt is door de nep media. Wij hopen dat de Europeanen meer geloofwaardige kanalen vinden om he echte nieuws te horen. Ze zouden delegaties kunnen sturen om met eigen ogen te zien hoe er op illegale wijze wapens worden ingezet om mensen te beroven van electriciteit en water.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *