Dagboek 27 oktober 2006

061026schipholsp-007.jpg

Lekker werkje: uitgenodigd op de bijscholingsavond voor gevorderden, SP afdeling Amsterdam. Onderwerp: buitenlandse politiek. Ik had al gewaarschuwd, het buitenland is groot en wij zijn klein en ik ben maar één mens. Ik ken maar een klein stukje van de wereld voldoende om daar genoeg feiten over te weten en er een visie op te hebben. Dus of het goed was dat ik me zou beperken tot Israel/Palestina en wat daar nog omheen zit. Is al een avondvullend programma.

061026schipholsp-009.jpg

061026schipholsp-005.jpg

061026schipholsp-003.jpg

061026schipholsp-004.jpg

Prettig eigenwijze mensen, veel eigen meningen, kritische vragen, goede discussie, ik was in mijn element. Daarna vriendinnen ophalen en met de auto naar de herdenking van de Schipholbrand.

3 gedachten over “Dagboek 27 oktober 2006

  1. Geweldig, Anja, dat kritiek daar wordt opgepakt om er het voordeel mee te doen. Daar is goede kritiek ook voor bedoeld. Tenzij het een scheldkannonade zonder inhoudelijke argumenten is, natuurlijk. Helaas vind ik binnen de SP dat het ook andersom gebeurt: heb je kritiek – dan krijg je een IP-ban aan je broek. Gelukkig hier niet. En daarom waardeer ik zo wat je doet. Dan je wel.

  2. Niet te veel lof, Lydia, ik krijg ook nog al eens van mensen van wie ik de reacties niet opneem te horen dat het een schande is dat ik als SPer ‘censuur’ pleeg want als volksvertegenwoordiger hoor ik toch alle meningen op mijn weblog te zetten. En mensen die maar door blijven zanikken zet ik net zo goed in de IP-ban, hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *