Spelregels

Als ik opeens weer een hausse aan gescheld op mijn weblog krijg is het duidelijk dat er weer ergens een hek open staat, dan wel iemand een linkje heeft gelegd. Deze keer was het weer GeenStijl, erg herkenbaar aan de geenstijlstijl, slappe heaumeau’s als jullie d’r allemaal zijn. Zeau.

Sorry jongens, maar ik hanteer hier andere spelregels dan die jullie gewend zijn.
Dus om het in jullie eigen taal te zeggen: ga maar gauw weer terug naar waar jullie vandaan komen en leef je daar nog eens lekker uit.
Mocht ik per ongeluk een reactie gedelete hebben die serieus was, dan mijn excuses. Dit moest nu even samen met de spam per bulk.

13 gedachten over “Spelregels

  1. God krijgen we die. Nee ik heb niets tegen homo’s, sommige van mijn beste vrienden enzovoort. Ik heb vooral iets tegen heaumeau schrijvende slappe heaumeau’s. Volgens mij is er een denderend verschil tussen homo’s en heameau’s en bestaan die laatsten net zo min als kaboutertjes. O god nu beledig ik weer een kabouter.
    Verder begin ik de discussie waarom ik het zo doe en niet anders niet opnieuw. Ik heb het daar al tig keer over gehad. De spelregels zijn een huishoudelijke mededeling, geen discussiestuk.

  2. tjonge als je al weet dat je kaboutertjes beledigt
    waarom plaats je dat dan?
    wij van de hans christiaan anderson fanclub willen toch wel melden dat dit echt niet kan zo.

  3. Een denderend verschil? Ik vind dit ook een mieters blog, weliswaar met spelregels (een homo is géén, ik herhaal géén heaumeau want aan die laatsten heb ik een hekel hoewel ze niet bestaan) waardoor dit niet serieus blijkt te zijn edoch slechts een spelletje. Maar goed, ik zeg: van uw uitkering heel snel een cursus logica volgen doet u ongetwijfeld goed

  4. Nou, dank je wel, Robbert, hoewel ik het compliment dat je als vrouw ballen zou hebben als je vasthoudt aan je principes altijd een beetje merkwaardig heb gevonden. Hoe kwamen we toch ook weer op het idee dat ‘moed’ nou uitgerekend in het meest kwetsbare deel van mans anatomie zou zitten, en waarom hebben we het nooit over een dappere man als een politicus met tieten?

  5. Ik vind dat u in reactie één zeer discriminerend bent naar de godvrezende medemens. Twee maal de Heer aanroepen zonder geldige reden in één alinea is wat veel, vindt u niet? Ik ervaar het als zeer tendentieus, ongefundeerd en buitengewoon kwetsend.

  6. Anja, Anja,

    damn ik schaam me voor jou als SP-(kandidaat)-kamerlid. Snap je dan echt de ironie van een site als GeenStijl niet? En trek je je echt zoveel aan van de kritiek moeten voorstellende ‘bijdragen’ van kanslozen? Dat was nog tot daar aan toe, als jij – als allochtonenknuffelaar – niet je verlaagd had tot het gebruiken van een seksuele geaardheid als scheldwoord. Je kunt er een hoop gelul omheen breien, maar het is principieel fout. Dat weet je. Doe het dan niet.
    Sluit je anders maar aan bij GroenLinks ofzo sjongejonge.

  7. Sjongejonge, Ed, wat sneu dat je je voor mij schaamt omdat ik geen rotzooi op mijn weblog toelaat. Nee, ik snap de ‘ironie’ niet van GeenStijl, ik zie de meerwaarde niet van me uit laten schelden voor hoerrrrrr! of voor allochtonenknuffelaar zoals jij nu ook doet, ik verlaag mij niet tot het gebruiken van een seksuele geaardheid als scheldwoord, ik persifleerde GeenStijl die het woord heaumeau veelvuldig inzet, en ik zie er geen principiele fout in om bagger bagger te noemen en dat niet op mijn weblog toe te laten. Ik bevind mij wat dat betreft in de SP in goed gezelschap, daar hechten we aan fatsoen en verlagen ons ook ten opzichte van politieke tegenstanders niet tot gescheld. Ik trek me van bagger dus ook niets aan, ik delete het eenvoudig.
    En ik ben geen kandidaat kamerlid.
    Dus als je je voor mij wilt schamen, ga vooral je gang.

  8. Geweldig.
    hoewel ik absoluut anti-links ben, vindt ik dit toch wel een geweldige afhandeling, ik zou bijna voor sp stemmen.
    ik snap de ironi van geen stijl absoluut, maar ik snap het des te meer dat mensen er geen zin in hebben, en zich er niet door op de kop laten zitten.

  9. Anja,

    toegegeven: je hebt het volste recht om zinloze en kwetsende bijdragen te willen weren van je weblog. Blijkbaar was ik verkeerd ingelicht over je dus niet bestaande plek op de kieslijst voor de TK verkiezingen.
    Maar dan nog: gezien hoe fel je op me ingaat, mis je echt elk gevoel voor ironie. Zowel voor die van GS als voor die van mij, maar dat maakt niet uit. Ik wil hier absoluut geen geruzie van maken, dat is tenslotte nergens voor nodig.
    Dan blijft het volgende feit staan: hoewel je honderd keer de stijl van GeenStijl (?) mag persifleren, vind ik het echt not-done dat je daarbij het woord ‘heaumeau’ gebruikt. Je gebruikte het tenslotte in een negatieve context; het was vast geen compliment.
    Ik hoop dat je dat kan toegeven, zodat ik mijn ‘allochtonenknuffelaar’ kan intrekken. Het zou je sieren.

    En nee, ik schaam me heus niet daadwerkelijk voor je, het zou me wat worden.

    Grtz,

    Ed

  10. Geleuter, Ed, eindeloos geleuter, en dat is kenmerkend voor meerdere van die leuter websites. Terwijl we echt wel wat anders te doen hebben, en ik probeer een weblog te besturen waar het gaat over serieuze zaken.
    Nog eens, en dan hou ik er over op, want ik heb wel wat anders te doen: inderdaad,ik mis ten ene male het gevoel van ‘ironie’ dat GeenStijl hanteert en ik wil dat ook niet krijgen.
    De term heaumeau is niet van mij maar komt van hunnie. Nee, het is geen compliment en zo is het ook door hunnie niet bedoeld. Ze krijgen van mij een koekje van eigen deeg.
    Ik ben niet van plan iets ’toe te geven’ en de term allochtonenknuffelaar die je mij toevoegt zegt uiteraard vooral iets over jou.
    En dit was het Ed, herhalingen zijn niet nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *