Voor nieuwkomers

Voor nieuwkomers op dit weblog. Welkom.

Elk weblog heeft zijn eigen stijl. En eigen regels. Discussie, vragen, aanvullingen en commentaar zijn welkom. Maar ik plaats niet alles wat binnenkomt automatisch. Zie voor meer informatie hierover de spelregels.

Concreet betekent het dat bijdragen in de wachtstand komen, tot ik ze doorsluis – of niet. Het verwarrende voor nieuwkomers is dat bijdragen op je eigen computer wel zichtbaar zijn, maar niet voor anderen, tot ik ze heb geplaatst. Daar kan ik niets aan doen, dat zit nu eenmaal in het format van dit weblog. Minimaal twee keer per dag kijk ik er naar, en als ik thuis ben vaker. Beetje geduld dus graag.

Wanneer ik een bijdrage niet plaats zal ik dat meestal, een eerste keer, motiveren, tenzij het gaat om gescheld, want het spreekt vanzelf dat ik dat niet doorlaat. Maar als je een vals email-adres hebt opgegeven krijg je dus geen bericht, een geldend email-adres is sowieso voorwaarde om mee te mogen doen.

Ik weet dat er een handjevol mensen is dat het hier niet mee eens is, maar helaas pindakaas. Zo gaat dat hier. Dit is dan ook geen discussiestuk, dit is een huishoudelijke mededeling.

2 gedachten over “Voor nieuwkomers

  1. Anja,
    Hoe kan ik weten of mijn bijdrage al dan niet geplaatst wordt? Uit je verhaal begrijp ik dat een bijdrage wel steeds op het eigen computerscherm van de auteur verschijnt, maar in eerste instantie niet zichtbaar is voor anderen. Verdwijnt mijn tekst weer van mijn scherm zodra die geweigerd wordt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *