Hup, Agnes!

Helemaal geen makkelijke klus, als je vanaf het begin voortdurend vergeleken zult worden met Jan Marijnissen. Maar Agnes Kant durft het. En heeft de steun van de kiezers en van haar fractie.
En morgen op de partijraad zal wel blijken, ook van de partij.

agnes-172.jpg

Hup, Agnes, zet ‘m op!

(Kant in de fractievergadering waarin ze vandaag unaniem werd verkozen, en bij de persconferentie, hier)

14 gedachten over “Hup, Agnes!

 1. Agnes de nieuwe fractievoorzitter: dat was zeker niet op het kantje af! Ook met Agnes blijft de SP niet aan de kant staan. Sommige zure commentaren gaan alle kanten uit, zijn soms op het kantje van betamelijkheid, kloppen aan geen kant en raken kant noch wal. Maar dat zal Agnes niet over z’n kant laten gaan, want ze loopt zeker niet de kantjes eraf! Dus: de SP blijft de goede kant uitgaan en laat zich niet van kant maken!

 2. Gefeliciteerd Agnes!,

  Weet zeker dat ze net zo’n kei zal zijn als Jan Marijnissen.
  Echter een kleine kanttekening, unaniem verkozen worden lijkt me nogal voor de hand liggend als je slechts de enige kandidaat bent?
  Dat vind ik wel een beetje jammer, nu was het “kiezen” wat viel er dan te kiezen?

 3. Van ganser harte gefeliciteerd! Agnes is een KANJER!!! En met de steun van alle SP-ers gaat ze het gewoon DOEN!! 😀

 4. Anja daar gaat mijn vraag niet om dat emn blanco kan stemmen. Met blanco heb je ook niks. Gaat mij erom dat ik het geen verkiezing vind aangezien er maar 1 kandidaat is.
  Ik wilde dat toch even opgemerkt hebben.

 5. @3 Ik heb er alle vertrouwen in dat Agnes het kan, mijn stem heeft ze.

  Scarlet Pimpernel? Spreken we hier met de regisseur van Fitna him/herself still incognito, of is het gewoon een flauwe grap van een nietszeggende passant?

 6. Het is maar hoe je het wilt bekijken, Raymond. Iedereen uit de fractie kon zich kandidaat stellen. Een aantal mensen heeft dat ook overwogen. En wat hun persoonlijke afweging ook geweest is, dat het een zware baan is, dat je jezelf er geschikt voor moet vinden, of dat ze zelf ook vonden dat Agnes Kant meer geschikt was (ook in de peiling onder de SP kiezers gooide ze ruimschoots de hoogste ogen) er was er maar één die zich uiteindelijk kandidaat stelde.
  Je had er voor de vorm nog een of twee naast kunnen zetten, maar waarom zou je.

 7. Zeg hee, Scarletje, houden we een beetje ons fatsoen? Gaan we niet meteen schelden, Pimpernellie?

  En lees je even de spelregels in plaats van te proberen hier de boel vol te pleuren? Dan weet je waar je je aan houden moet als je wilt dat je bijdragen geplaatst worden. Hier.

 8. Nu even serieus Anja, ik heb geprobeerd uit te leggen aan Carla dat ik de pseudoniem die ik opgeef al ver voor de film fitna gebruikte het vaakst op Jan zijn weblog Ik wist tot gisteren niet dat iemand dezelfde pseudoniem gebruikt had die indirect met de de bewuste film te maken had. Ik zal deze pseudoniem niet meer gebruiken. Ik heb naar Carla toe wat overtrokken gereageerd, daarvoor biedt ik mijn oprechte excuses aan haar maar ook aan jouw. Nogmaals, ik wou alleen mijn steun uitspreken, niet meer en minder dan dat wat jammer genoeg door de pseudoniem die ik gebruikte verkeerd opgevat is.
  Ik hoop dat je bij deze mijn exuses wilt accepteren, meer kan ik niet zeggen of doen.

 9. Okee, mevrouw Mystery, meneer Guest, alles is weer goed. Hoewel ik het reuze op prijs zou stellen wanneer je gewoon meedeed onder je eigen naam. Het is erg veel prettiger communiceren met open vizier, en je wordt er vanzelf meer serieus door genomen.

  En ook jij John: lees even de spelregels. Hier. Kritiek neem ik ter kennisgeving aan, maar we gaan hier niet kibbelen.

 10. Excuses aanvaard, Mystery Guest, ook al heb ik geen flauw idee wat je schreef. En echt jammer dat je de Scarlet Pimpernel niet blijkt te zijn, want die had ik graag even gesproken.

  Ik heet trouwens niet Carla maar Clara. Maar dat maakt in jouw wereld geloof ik niet zoveel uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *