OPERATION HUMANITY GAZA

De flyers, posters en banners voor de actie zijn binnen. Voor wie ze op een site willen zetten!

gaza_bannera_230109.gif

En zoals gezegd, hier kun je flyers en posters bestellen. Zet je postadres in het reactieformulier hieronder. Ik zorg er voor dat dat niet op dit weblog verschijnt.

6 gedachten over “OPERATION HUMANITY GAZA

 1. Ik bestel bij deze 1500 flyers. Net zoveel als de ZO krant, dan kunnen we het combineren (ik heb een groot tekort aan vrijwilligers, helaas)

  En ik wil ook wel 10 posters bestellen.

 2. Zie voor een goed overzicht van wat we eerder niet konden zien als gevolg van de media- blokkade op http://www.youtube.com de volgende films:

  Al Jazeera: Gaza in ruins (part one)

  Al Jazeera: Gaza in ruins (part two)

  Al Jazeera: Gaza in ruins (part three)

  Dank Anja en anderen voor jullie niet aflatende werk

 3. Beste Anja,
  Sinds een week zijn we gestart met verschillende acties in Vlaardingen voor de kinderen van Gaza. de opbrengst zal voor stichting Kifaia bestemd zijn. wij zijn nog niet klaar met onze acties. wij willen graag wat flyers, posters of folders van de Stichting hebben, deze kan je naar mijn adres sturen.

 4. De Israëlische regering is er toch niet erg gerust op niet te worden aangeklaagd voor oorlogsmisdaden.

  Ook op de Nederlandse TV wordt nu aanhoudend daarop gezinspeeld.
  Het wordt eenzaam rond Balkenende en Verhagen.

  “On Thursday, Prime Minister Ehud Olmert appointed Justice Minister Daniel Friedman to head a team that will examine methods to avoid war crimes charges for those involved in IDF operations in Gaza. The decision comes as a result of civilian casualties that happened as a result of Operation Cast Lead.

  http://www.haaretz.com/hasen/spages/1058215.html

 5. In Haarlem vandaag € 2021,11 opgehaald voor Operation Humanity Gaza! Dankzij medewerking van het Breed Platform Palestina, Raadsleden uit de Haarlemse Gemeenteraad (Piet Elbers-SP en Sjaak Vrugt-Aktielijst)en de Turkse studentenvereniging Yakamoz.

 6. Heel erg goed, Heleen. Vandaag was er ook een mooie bijeenkomst in Rotterdam, morgen in de Amsterdamse Studentenekklesia, Vlaardingen heeft met een rommelmarkt geld opgehaald, er zijn het land door veel bijeenkomsten die allemaal oom praktisch iets willen doen voor Gaza. Het breidt zich uit., en dat doet ondanks alles wat er gebeurd is toch goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *