Rotterdam voor Gaza – en ook in Amsterdam

gaza-demonstration-10-january-2009.jpg

16-17 uur wake op de Dam in Amsterdam

Ook in Amsterdam zal op 27 december een wake worden gehouden ter herdenking van de slachting in Gaza.
Op de Dam, waar gevallenen herdacht plegen te worden.
Toespraak door o.a. Hajo Meijer.

Neem fakkels, lantarens e.d mee!

Voor de wake in Rotterdam: hier.

5 gedachten over “Rotterdam voor Gaza – en ook in Amsterdam

 1. Beste Anja,

  Wat fijn dat er ook een wake in Amsterdam wordt gehouden. Ik ben zeker van de partij!

  Alvast een fijne Kerst toegewenst.

  Met vriendelijke groet,

  Mariam

 2. Wat vindt U van deze zinsnede uit Bolkestein’s artikel 24/12/2009 in de VK?
  ” Het Europees waarnemingscentrum tegen racisme en vreemdelingenhaat, gevestigd in Wenen, hield in 2003 een onderzoek naar antisemitisme geheim omdat daaruit bleek dat het antisemitisme in Europa voornamelijk werd gevoed door moslims en pro-Palestijnse groeperingen.”
  Voelt U zich aangesproken?

 3. Ik voel mij niet in het minst aangesproken, meneer den Dompelaar. Ik ben geen antisemiet, ik ken onder de mensen die opkomen voor de rechten van Palestijnen geen antisemieten, maar ik weet wel dat het een hobby is van pro-Israelisch annex homofoob rechts om elke kritiek op Israël als antisemitisme te benoemen. Dat maakt dus geen indruk.

  Verder maakt Bolkenstein op mij ook al geen indruk. Behalve dat ik zijn opvattingen over de islam niet deel heb ik hem meegemaakt in debat met Tariq Ramadan, en daar bleek dat hij zijn oordeel had gebaseerd op wat anderen hadden gezegd, en niet de moeite had genomen om maar één boek zelf te lezen. Bolkenstein ging wat mij betreft ruimschoots af, ik beschouw napraten wat andere mensen zeggen zonder zelf enig onderzoek te doen niet als een betrouwbaar – qua bron. Dus of het waar is dat er in 2003 een rapport geheim gehouden is, geen idee, en hoe zou ik dat ook moeten weten. En behalve dat was ik niet van plan over de inhoud van zo’n rapport te oordelen voordat ik dat zelf heb gezien.

  Zou ik ook maar doen, den Dompelaar. Insinuaties zonder bewijs zijn niet zo fris.

 4. enigejaren geleden heeft Bolkenstijn Prof, Chomsky uitgemaakt voor leugenaar . daarna liep hij weg het debat ging dus niet door P.Vink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *