Haarlem rouwt en protesteert

freedomflotilla.jpg

In het Haarlems Dagblad staat vandaag onderstaande rouwadvertentie, waarin ook de aankondiging van een wake zondagmiddag in Haarlem:

Tot onze ontzetting zijn gedood

INTERNATIONALE VREDESACTIVISTEN

die
per schip de blokkade van Gaza wilden doorbreken en mede namens ons bestaansmiddelen wilden brengen naar een ingesloten bevolking

Internationale wateren, 31 mei 2010

Zij werden gesteund door organisaties van naam die de bevolking van Gaza – zelf al zo vaak doelwit van het Israëlische leger – niet laten stikken

Haarlem,
Said el Abouti, Raafat Badawi, Loes Boomsma, Karel van Broekhoven, Lilyan ten Berge-Knijff, Pieter en Heidi Elbers, Suzanne Groot, Marianne Hartzuiker, Tiny van Hoeijen, Fabian Kemps Verhage, Caroli Kooistra, Abdellatif Mehfoud, Bruno Moretti, Hans, Addie Niesthoven, Tineke Qot – van der Kooi, Cécile Reabel, Maurice Schipper, Marceline Schopman, Edith Sibinga, Joost Smitskamp, Els Snel, Anna Terra Verhage, Marijke Verhage, Irma Wardenier

Gelegenheid tot protesteren:
bij de wake van de Vrouwen in het Zwart zondag 6 juni van 14.00 – 15.00 uur op de Grote Markt in Haarlem

correspondentieadres: breedplatformpalestina@hotmail.com

3 gedachten over “Haarlem rouwt en protesteert

  1. Ik hoor ook hele andere verhalen over het konvooi, zie deze echter niet hier op deze site…..

  2. Dat klopt, Marcel. De Israëlische propagandamachine werkt op volle toeren, terwijl er alles aan gedaan werd om te voorkomen dat de opvarenden van de boten hun verhaal konden doen. De pers in Israël kreeg een publicatieverbod, ze werden weggehouden van de mensen die gevangen waren genomen en de gewonden, van de mensen zelf zijn mobieltjes en laptops in beslag genomen. Zo gauw er uit betrouwbare bronnen meer informatie komt zal dat op dit weblog ook weer te zien zijn. De informatie die uit Israël komt en hier door de handlangertjes wordt verspreid vertrouw ik voor geen meter, die zul je dus op andere sites moeten zoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *