Bloggers Unite for Gaza

Op 9 juli, dat is aanstaande vrijdag, zal een aantal bloggers wereldwijd meedoen aan een kleine actie om Gaza niet te vergeten.
Zie de link om mee te doen: hier.

En meer: hier een filmpje, voor de steun voor legale actie tegen de aanval van Israël op de Gaza flottielje.

8 gedachten over “Bloggers Unite for Gaza

  1. Misschien helpt dit het probleem op te sporen.
    Het filmpje wordt bij mij alleen aangeduid door een grote witte rechthoek met daarin rechtsboven een rood kruisje.

  2. Johan, ik neem aan dat je Anja’s weblog bezoekt via een snelkoppeling op je eigen computer. Gooi die eens weg en installeer een nieuwe, ik denk dat het probleem dan verholpen is.

  3. Kijk, Claar snapt iets wat ik niet snap maar die is ook zowat een professionele webbie: “gooi je snelkoppeling weg en installeer een nieuwe”. Hahaha. Ik zou echt geen idee hebben waar mijn snelkoppeling zit en hoe je die weg moet gooien. Mag die bij de flessen of is die van plastic? Of geef ik die aan de schillenboer mee voor de konijnen?

  4. Het is niet zo ingewikkeld als het klinkt. De meeste internetgebruikers hebben hun favorieten in een bladwijzerbalk staan en klikken die aan als naar hun favoriete websites willen. Dat wordt opgeslagen in de zogeheten cache.

    Maar jouw website is verplaatst. Het is wel hetzelfde webadres gebleven, maar aan de achterkant geupdate. Het is mogelijk (ik zeg niet dat het zo is) dat Johan via zijn bladwijzer bij een niet goed werkende oude versie van je website komt. Hij moet dus even zijn snelkoppeling verversen.

    De oude kun je gewoon opeten.

  5. Ah.

    Ik heb ook wel eens op een Braziliaans paard gezeten en ik wist niet waar de versnellingspook zat en hoe ik hem van de handrem af kon krijgen. Ik zat een beetje te rukken aan die teugels, ik gaf het beest een paar porren met mijn hielen in zijn buik, ik riep nog eens ‘hort sik’, dier keek even over zijn schouder wat er op ‘m zat en besloot daar niet van onder de indruk te raken en ging lekker door met gras eten. Ik heb ‘m geen centimeter van zijn plaats gekregen. Als iemand me nou even had uitgelegd waar dat beest zijn snelkoppeling zat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *