5 gedachten over “Spaans liedje voor en met de kinderen van Gaza

  1. Ja langzamerhand komt er een echte tegencultuur op gang, die vooral tegen het gangbare vijandbeeld in laat zien dat Palestijnen mensen zijn. Ik vind het ontroerend.

  2. Soms denk ik wel eens, ik weet het allemaal wel, en sta ik niet meer te kijken van dingen. Maar dit liedje en filmpje ontroeren me zeer, ik hou het niet droog. Hoewel ik geen spaans spreek, het is zo mooi. Heb het gelijk opgestuurd naar een paar spaans (sprekende) vrienden van me. Bedankt

  3. Ontroerend, kwam er maar een wereldactie opgang, een soort flowerpower, bloemen en liedjes zoals dit, om de Palestijnen te laten weten dat er veel mensen zijn die aan hen denken en achter hen staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *