Steun Electronic Intifada

Ik maak elk jaar een beetje geld over naar de Electronic Intifada. Het is een van de meest informatieve websites over Palestina/Israël, met goed gedocumenteerde bijdragen, verwijzingen naar rapporten, opiniërende en analyserende artikelen waardoor we meer achtergrond krijgen dan we van de dagbladpers in Nederland gewend zijn, aktienieuws, over de BDS beweging onder andere, en vooral mooie en indringende ooggetuigenverslagen over Gaza en de Westoever en de etnische zuivering van Jeruzalem. Een van de drijvende krachten achter EI is Ali Abunimah, hier vaak geciteerd, een Palestijnse Amerikaan die zich ongelooflijk inzet.

Ik maak vaak en dankbaar gebruik van hun werk voor mijn weblog, ook dat is een reden om ze wat geld te sturen. Maar nu is er meer reden dan ooit, want EI staat onder vuur vanuit Nederland. Zie Abu Pessoptimist, hier. Het is de bekende pro-Israel kongsie die nu ICCO aanvalt, omdat zij subsidie verstrekken aan de Electronic Intifada. Hoe dat ook verder afloopt: EI kan verder wanneer ze genoeg giften ontvangen, en dat is dit jaar dus dubbel de moeite waard. Ga even kijken op hun website hoe dat moet. Hier.

Eén gedachte over “Steun Electronic Intifada

  1. Inderdaad een van de betere websites over Palestina op het internet als tegenwicht van de machtige “Israel lobby” .

    Zeker nu Israel via zijn zionistische lobby subsidies aan de “Electronic Intifada” wil korten is persoonlijke steun door ons belangrijk. Onze eigen Nederlandse nieuwe minister Rosenthal wil misschien het ICCO korten. Een wijziging in het Nederlandse beleid. Hij wil met ICCO een “pittig gesprek voeren”

    Om een goede mening te kunnen blijven vormen hebben we websites zoals de EI hard nodig…!

    Dank Anja voor je belangrijke oproep.

    STEUN dus. Doen…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *