Praktijk hervat

Ik ben er weer.

Heerlijk aan mijn boek zitten schrijven, ik ben op de helft. Binnenkort eens met mijn uitgever praten.

En ik pak vandaag mijn koffertje, want ik ga een paar dagen naar Gaza. De Israëlische autoriteiten maken het weer eens spannend, want de toestemming is nog niet binnen. Hopelijk vanochtend. Maar we weten al dat van de vijf mensen er vier al zijn ‘gecleard’ door de Shin Bet, de geheime veiligheidsdienst, en de vijfde nog ‘under procedure’ is. Nu is het bellen met de grenspost, want het leger heeft het laatste woord. En die nemen niet op.
Zo ging dat wel vaker.

En dan begint als ik terug ben de Eerste Kamer weer, de spannende aanlooptijd naar de Statenverkiezingen die heel veel uit gaan maken. Ik sta als lijstduwer op de lijst voor Noord-Holland, maar ondanks dat heb ik nog maar vijf maanden te gaan als senator, en dan geef ik het stokje door aan de opvolgers.

Ik heb een lijst aan ideeën voor mijn blog, want de ideeën bleven gewoon komen, maar nog even weinig tijd. Eerst maar eens zien dat ik Gaza inkom. En dan komen vanzelf de verhalen weer.

Jullie horen van me!

3 gedachten over “Praktijk hervat

  1. Anja, Wees welkom in het nieuwe jaar 2011. Ik heb je gemist! En als het aan mij ligt gaat er wat gebeuren en dat is ook de hoogste tijd. J.F. Verhagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *