Ali Abunimah in Amsterdam


(Ali Abunimah)

Ali Abunimah spreekt zaterdagmiddag in Amsterdam. Zeer aanbevolen, hij is een van de meest welbespraakte, gedocumenteerde en onafhankelijke Palestijnen buiten Palestina. En leuk. We kunnen met hem onder andere in dicsussie over de aanstaande aanvraag bij de VN voor de erkenning van een Palestijnse staat, waar de meningen ook in Nederland nogal over verdeeld zijn.

zaterdag 10 september · 14:00 – 17:00
Locatie
Singelkerk
Singel 452
Amsterdam, Netherlands

Gemaakt door:
BDS Nederland

Meer informatie
Palestinian activist, writer and co-founder of The Electronic Intifada, Ali Abunimah, who lives in Chicago, will talk about the topic of the admission of Palestine as a State by the UN, about the affair with the Dutch Minister of Foreign Affairs who criticized the funding of Electronic Intifada by the Dutch NGO ‘ICCO’ and about the actions Israel is taking against criticizers of the State of Israel and supporters of the BDS campaign.

Also in the panel: Dutch writer Anja Meulenbelt and Irish journalist David Cronin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *