Twee aankondigingen: Vreemdelingenkinderen en Kristallnachtherdenking

Twee bijeenkomsten die ik van harte aanbeveel:

VREEMDELING IN NEDERLAND – KINDEREN
In De Nieuwe Liefde vindt wederom onder leiding van Geeske Hovingh een zondagmiddag plaats over de kinderen zonder verblijfsvergunning.
Met Karin Kloosterboer (UNICEF), Jorg Werner (Defence for Children) en Margrite Kalverboer (orthopedagoog Rijksuniversiteit Groningen). Enkele kinderen komen ook zelf aan het woord. O.l.v. cultureel antropoloog Geeske Hovingh.

ZO 13.11.2011
14:00
Grote zaal
Toegang gratis
Adres:
De Nieuwe Liefde
Da Costakade 102
1053 WP Amsterdam

t.: 020 589 1680
e: info@denieuweliefde.com

KRISTALLNACHTHERDENKING


(mevrouw Mirjam Ohringer)

Op 9 november, om half acht ’s avonds, zal wederom op de vaste plaats achter de Stopera in Amsterdam de Kristallnachtherdenking worden gehouden. De organisatie is in handen van het Platform Stop Racisme en Uitsluiting. Sprekers zullen o.a. zijn Mirjam Ohringer, net als vorig jaar (hier), Marjan Sax, onder andere van Vrouwen Tegen Uitzetting, wier grootouders zelf de Kristallnacht meemaakten, en Andrée van Es, wethouder in Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *