Patrick

Patrick en Guido

Na een dag met de Antilliaanse en Arubaanse delegatie even mee naar de kroeg voor het afscheid van Patrick Snoek. (Links, rechts Guido van Leemput, de medewerker op buitenland)

Patrick heeft stage gelopen bij de afdeling buitenland van de Tweede Kamer fractie van de SP. Goed werk gedaan: een prima notitie over de Antillen, had ik veel aan. En nog even mooie actie gevoerd bij de ING bank. Zijn tijd zit er op, maar misschien krijgen we hem weer terug als het Internationale Secretariaat gaat functioneren. Ik hoop het.

Harry houdt speech

Harry hield een speech.

Kadootje voor Patrick

Eén gedachte over “Patrick

  1. Heb het enorm naar mijn zin gehad bij de SP en hoop dat ik in de toekomst nog veel kan doen voor de partij. Mijn stage was een combinatie van veel leermomenten en heel veel indrukken. Een stage bij de fractie van de SP kan ik dan ook iedereen aanraden. Veel sterkte nog met het Antillenvraagstuk en willicht tot snel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *