Theo Coşkun

theo.jpg

He did it! Theo voorheen Cornelissen, SP gemeentefractievoorzitter in Rotterdam, is getrouwd met zijn lief Pinar, en nu heet hij Theo Coşkun. Kijk maar op zijn website: hier. Helaas was ik niet bij de bruiloft vanwege ziek, maar ik wens die twee al het geluk van de wereld.

Zie een artikeltje in het AD. Hier.

En nu we toch in de familiezaken van de SP zijn beland: dit is Tamar Geertje, dochter van Arjan Vliegenthart en Nicoline. Een meisje met een sterke eigen wil, horen we. Want ze heeft andere ideeën over wat tijden zijn om te slapen en tijden om pret te maken dan haar ouders. Dat komt dus helemaal goed.

11fractie-35.jpg

3 gedachten over “Theo Coşkun

  1. Leuk stel, leuk feest! Ik realiseerde me tijdens de ceremonie dat de vorige dag bij de begroting definitief de laatste moties Cornelissen waren ingediend.

  2. In de eerste plaats: hartelijk gefeliciteerd met dit jong geluk!
    Inderdaad klinkt Theo Coşkun veel fraaier dan Theo Cornelissen. En het is wel grappig dat Theo alfabetisch praktisch nooit van plaats zal veranderen, al wordt de nieuwe beginletter heel anders uitgesproken.

  3. Leuk om onze kleindochter in de weblog van Anja aan te treffen, inclusief de foto. Ik nodig bezoekers van mijn eigen site (www.domineepiet.nl) uit om ook hier een kijkje te nemen. Kan zeker geen kwaad, denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *