2 gedachten over “This is not a love song

 1. Beste Anja,
  De afgelopen maanden verbleef voor enige tijd in Indonesia. Toen ik daar door een park liep waren een aantal jongelui met een recorder een lied over Gaza aan het afspelen. Het was voor mij zeer emotioneel.Ik copied het en nam het mee naar Nederland. Daar vroeg ik Rotterdam voor Gaza of zij dit lied kenden en ja hoor ik kreeg de link naar youtube waar tot mijn verrassing een aantal videoclips op stonden over Gaza.
  Ik weet niet of deze clips reeds algemeen bekend zijn, daarom bij deze; http://www.youtube.com/watch?v=Jbr8LBR5k-8

  Ik hoop dat het lukt de clips te zien en te beluisteren.
  Met vriendelijke groet,
  Dirk Jan

 2. Ja, die heeft er hier ook wel eens opgestaan. Prachtig. Ik ben erg blij met die nieuwe tegencultuur die er aan het ontstaan is – zoveel jonge mensen die het net gebruiken om de boodschap op een andere manier door de wereld te sturen, ik vind het soms ook erg ontroerend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *