Dikke bult

Politiek leedvermaak, jawel.
Dat krijg je er nou van.
Wilders moet er nog even over ‘nadenken’ wat ie met die Lucassen moet, die kampioen ontucht en straatterreur.

En waarom moet hij nog nadenken? Omdat hij Lucassen niet royeren kan, want die is geen lid. En als Lucassen niet weg wil dan is er een probleem. En waarom zou hij, hij krijgt een dijk van een salaris zoals hij in de burgermaatschappij als voormalig ontuchtpleger die ook nog in alle kranten heeft gestaan nergens meer zou krijgen. (Zegt Francisco van Jole op Joop) Uitsmijter op de Wallen betaalt echt minder. Kun je niet zo’n mooi pak van betalen om alle tatoeages een beetje aan het oog te onttrekken.

Lucassen kan uit de PVV fractie stappen en in de kamer voor zichzelf beginnen. Verdient hij nog meer. En als je er eenmaal zit, als eenpersoonsfractie, kraait geen haan er meer naar of je ook nog wat voor elkaar krijgt. En dan zijn Wilders en de jongens van het CDA en de VVD die hij onder de plak houdt hun gedoogmeerderheid kwijt. En dat zou wel eens het einde van het kabinet Rutte kunnen zijn.

“En dus verkeert het lot van de regering nu in handen van een man die zijn buren terroriseerde, ontucht pleegde en loog over zijn verleden” zegt van Jole.

O het is natuurlijk niet beleefd, maar leedvermaak, leedvermaak, zo eens per week een kleine portie, met mayonaise, heerlijk.

19 gedachten over “Dikke bult

  1. Je bent me er ook een Anja, foei toch!!

    Je weet het: Op jou blog kwam ik nogal wat politiek tegen en dus ging ik me er wat meer in verdiepen.

    Maar nee, ’t zal nooit mijn hobby worden.
    Ik maak me meer zorgen over diegene die in Den Haag het landsbelang moeten/willen dienen dan over de “gewone burgers”.

    Ik geef mijn kostje dus maar aan Fikkie (mijn hond).
    Hij wil het ook niet zegt hij, de kluif is hem te zwaar!

    Groet
    Gerrie

  2. Ho ho, Lucassen was docent digitale muziek. Dat schuift ook niet veel. Wilders kan Lucassen natuurlijk altijd nog afkopen. Dan komt kandidaat nummero 48 in de Kamer. De lijstduwer dus. Gom van Strien – 1.002 voorkeurstemmen. Hij heeft ooit gezegd dat het niet de bedoeling is dat hij Kamerlid wordt, dus die zal wel zitten zweten thuis, hahhhahaha.

    Ik heb vandaag nog een nieuw Nederlands gezegde verzonnen: “In je eigen knie schieten”.

  3. Ergens gelezen:
    Misschien dat het makkelijker wordt voor Dhr. Wilders als Lucassen even een hoofddoekje op doet.

    Tja, nu moet ik zelf toch ook wel even lachen, om eerlijk te zijn.

    Groet,
    Gerrie

  4. Heerlijk, maak er maar een dubbele portie van en niet alleen met mayo, maar ook met curry en uitjes. Jammer dat je er dik van wordt, maar dat ter zijde.

    Jammer dat Wilders niet eerst even wil praten met ‘het Marokkanen tuig’ die de ‘boel terroriseren,etc.’, maar gelijk het leger er op af wil sturen en nu hij geconfronteerd wordt met zijn eigen aangetrokken tuig er eerst maar eventjes over na moet denken. Prachtig, als het niet zo triest was!

  5. Hopelijk valt de partij uitelkaar in kleine stukjes ‘Groep Ego 1’, ‘Groep Ego 2’ enzovoort. Een ding waar ik me wel zorgen over maak is dat mocht het tot herverkiezingen komen Wilders de meeste zetels haalt. In de peilingen is hij regelmatig de VVD gepasseerd.

    Ik vraag me af of de partij het voorjaar haalt, misschien haalt CDA deze keer de stekker er uit.

  6. Ja, en weet je Anja dat hij in jou straat woonde?
    Misschien wel in het huis waar jij nu woont!

    Groet,
    Gerrie

  7. (1) Nou, Gerrie, het probleem is dat jij wel kunt beslissen je niet met de politiek te bemoeien, maar ondertussen bemoeit de politiek zich wel met jou.
    Is voor mij meer een kwestie hoe en waar ik me het best in kan zetten, dat ik het zelf ook nog een beetje leuk heb, dat wel.
    En ik denk dat ik Den Haag ook wel effe heb gehad – bijna acht jaar nu, en zelf ook weer liever terug wil naar de basis, buitenparlementair, burgerinitiatieven, net als vroeger.

  8. (9) Weet je Anja, ik zou best willen maar het gaat niet meer.
    Ik ben dat gekibbel en “bekken” zo zat!
    Jij zet je nu al zo’n 12 jaar in voor Gaza. Enkele keren per jaar ga je daar voor een paar dagen heen en je hebt inmiddels genoeg voor je kiezen gekregen.
    En als je dan weer terug komt in Nederland begin dat gedonder hier opnieuw.
    Ik respecteer het enorm dat je steeds maar weer de kracht kunt vinden om door te gaan, maar eens is het op!
    Bij mij was het omgekeerd.
    40 jaar de ellende zien groeien en zien er het beste van te maken voor de Palestijnse kinderen en enkele keren per jaar voor een klein poosje naar Nederland.
    Daar kwam nog bij dat mijn lichaam 22 zware operaties had ondergaan, naast de vele botbreuken, en nauwelijks de tijd kreeg om goed te herstellen.
    En nou is dat lijf dus op!
    Waar zijn de jongelieden om het werk over te nemen????
    De politiek mag zich dan met mij bemoeien maar ik zie hen het liefst, met hun gekibbel, zo weinig mogelijk.
    Als ik in staat ben doe ik zo nu en dan wat voor Marrocaanse families en help hen ook met Nederlandse taal.
    Ik zit dus niet met mijn armen over elkaar achter de garaniums.

    (10) Waar naar toe?????
    Vluchten kan niet meer, ‘k zou niet weten hoe!
    Vluchten kan niet meer, ‘k zou niet weten waar naar toe?
    De verre landen zijn oorlogs-landen etc. etc.

    Maar Anja, die meneer L. woonde eens werkelijk bij jou in de straat, vraag het maar aan je buren dan zul je zien dat het zo is!

    Geniet van het weekend en geef die lieve poezen van je een knuf.
    Groet,
    Gerrie

  9. Wat betekent PVV eigenlijk? Is het tegenwoordig niet: Partij van Vernielers en Verkrachters? Van Verdraaiers en Vernachelaars? Van Verlakkers en Verkwanselaars? (En zo verder, “ad infinitum”).

  10. In 2002 terwijl ik aan het bevallen was las mijn man mij tussen de weeën door de laatste schandaaltjes, ruzies etc. uit de krant voor over de LPF. Het was net de tijd waarin de klucht zijn hoogtepunt bereikte! Dat hield er bij mij de stemming goed in: Ik wist niet meer of ik nou over de grond rolde van het lachen of van de pijn.
    Toen ik dat van die Lucassen hoorde dacht ik ‘eigenlijk zonde dat ik nou niet zwanger ben’. Maar misschien heeft een ander er dit keer wat aan…

  11. Als Lucassen weigert zich terug te trekken en Wilders besluit hem uit de fractie te zetten, zal het kabinet vallen.
    Zit je daar op te wachten?

  12. Corrie, ik heb het ook gelezen. En als ons nog heel veel lol met deze schertsfiguren te wachten staat, begin ik misschien wel aan nog een bevalling. Zonder de LPF of de PVV om me erdoor te slepen doe ik het echt nooit meer! (Bleeuch, geef mij maar een ruggeprik!)

  13. Nou, in ieder geval kunnen we de PVV nu een boevenbende noemen zonder van demonisering beticht te kunnen worden.
    En dan wachten we op de volgende crisis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *