Van de pot gerukt

Goede actie van de SP, motie van Farshad Bashir: vanaf 2015 moet er in elke trein weer een WC aanwezig zijn.

Je moet er toch niet aan denken, hoge nood, je kunt de trein niet stoppen en wat moet je dan? Zeker voor mensen die om wat voor reden een niet zo betrouwbare blaas hebben en dan nooit meer met de trein zouden durven. Meerderheid in Tweede Kamer is voor. Fijn.

4 gedachten over “Van de pot gerukt

  1. De NS-directie kan de pot op. Het is toch gewoon van de pot gerukt dat nog niet in elk treinstel een WC is. De directie wilde naast de pot blijven piesen, maar doordat de reizigers pislink zijn geworden moet ze nu wel uit een ander vaatje tappen….

  2. Als de trein zo vaak en zolang stilstaat dan is een toilet prioriteit nr 1. En daarna svp een gesubsidieerd kopje koffie.Dat geeft, ondanks ongemak, toch een tevreden reisvolkje.

  3. Nou heb ik zelf niet zo n moeite met die wc in de stoppertjes. Ik kan mijn plas wel ff ophouden. Maar wel met het hele NS gebeuren… Las laatst dat alle treindiensten weer aan de NS gegund waren omdat ze zo goed presteren…
    Typische opmerking van regeerders in dienstautos… Die zitten vast niet dagelijks in en buiten de spits als haringen in een ton van de nieuwe stoppertjes… de SLeTjes an de NS. Constante treinuitval, veel te weinig materieel, overvolle treinen, service van niks en NS personeel dat volledig de weg kwijt is wat er in hun treinen gebeurt. En dit is niet iets van blaadjes of sneeuw, dit is als sinds de zomer een continue drama. Wat mij betreft: Die NS bende opheffen en opnieuw beginnen. Dan is dat toiletje echt een minor issue. Laat de minister maar eens een concurent een paar trajecten overnemen. Ik ben voor!

  4. En waar zitten die conducteurs in de treinen??
    Wij reizen regelmatig enkele uren achtereen en je ziet nauwelijks een conducteur.
    Waar moet ik aankloppen als er tijdens de reis iets voorvalt en ik hulp nodig heb???
    Als ik na een korte reis een ongecontroleerd kaartje heb dan wacht ik bij de automaat tot iemand een kaartje wil nemen en dan geef ik het mijne..haha…recycling bij de NS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *