Palestijnse theatermakers

En nog een uitnodiging:

Op vrijdag 14 januari van 16.30 – 19.00 organiseren de Toneelmakerij, Theatre Day Productions Jeruzalem en Het Lab Utrecht, i.s.m. SICA en Theater Instituut Nederland een bijeenkomst om het project SEE YOU aan u voor te stellen. De bijeenkomst vindt plaats bij de Toneelmakerij, Lauriergracht 99c te Amsterdam. Wij nodigen u graag uit om hierbij aanwezig te zijn.

SEE YOU
is een project, waarbinnen 4 jonge Palestijnse theatermakers (Rafat Al Aydi, Mohammed Hissi, Murad Maghari en Ali Muhanna) en 4 jonge Nederlandse theatermakers (Paul Knieriem, Casper Vandeputte, Daniel van Klaveren en Muriel Besemer) samen werken aan het maken van meerdere theatervoorstellingen die in de zomer van 2011 gespeeld worden voor kinderen in de zomerkampen van de UNWRA-scholen in de Gazastrook. Jackie Lubeck van TDP schrijft de teksten. Naast de voorstellingen wordt een educatief programma opgezet. Enkele van deze voorstellingen zullen ook naar Nederland komen in 2011 of 2012 en gepresenteerd worden samen met een informatief programma over het project.

Op 14 januari zijn de Palestijnse deelnemers aan het project aanwezig. De bijeenkomst zal gaan over het werk van Theatre Day Productions in Gaza, over de samenwerking tussen de drie organisaties en over de voorstellingen die ontwikkeld worden voor de zomer 2011. Er is ruimte om elkaar ook informeel te ontmoeten.

Omdat een groot gedeelte van SEE YOU zich in Gaza afspeelt, is deze bijeenkomst een van de weinige mogelijkheden in Nederland om het project en zijn deelnemers te leren kennen.

De bijeenkomst is gratis, maar het is noodzakelijk om te reserveren bij reserveren@hetlabutrecht.nl.

Mede namens SICA en Theater Instituut Nederland

Liesbeth Coltof (de Toneelmakerij)
Jan Willems (Theatre Day Productions)
Dennis Meyer (Het Lab Utrecht)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *