Over het Goldstone-rapport

Er is een boek verschenen over het Goldstone-rapport (over de oorlog tegen Gaza, van twee jaar geleden) dat een must is voor iedereen die niet alleen de feiten wil weten, maar ook de achtergronden, en wil lezen over de pogingen van Israël en aanhangers om het Goldstone rapport ‘kalt te stellen’ door een lastercampagne te beginnen tegen rechter Goldstone zelf.

In het boek kan iedereen de (verkorte) tekst van het rapport lezen, maar belangrijker nog zijn de commentaren. Het boek is voorzien van een voorwoord van Desmond Tutu, en een inleiding door Naomi Klein, en verder vind je er een keur aan vooraanstaande auteurs die je al vaak op dit weblog, en in mijn boek Oorlog als er vrede dreigt hebt aangetroffen: onder wie Henry Siegman, Ali Abunimah, Rashid Khalidi, Jerome Slater, Phillip Weiss, en ook mensenrechtenactivist Raji Sourani en Laila El-Haddad uit Gaza zelf. Voor wie Engels leest en het echt wil weten.

Meer informatie: hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *